Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

QUESTION - hallgass bele a mexikói death metal banda új albumába!


2020-05-13

A mexikói "atmoszférikus death metal" banda, a Question 'Reflections of the Void' címmel adja ki második nagylemezét június 29-én.

A Question új, 'Reflections of the Void' című nagylemeze - ami a 2018-as, bandáról elnevezett EP, valamint a 2014-es, 'Doomed Passages' című nagylemez folytatása - a mexikói León-beli Testa Stúdióban került rögzítésre, 2020 januárjában. A lemezborítót Lucas Korte (Shoggoth Kinetics) készítette, a banda-logót pedig Diego Hernández tervezte.

"A 'Reflections of the Void' folytatása mindannak, amit korábbi kiadványainkon űztünk. Vagyis ezúttal is azon vagyunk, hogy zeneileg és dalszövegileg kifejezzük és bemutassuk az élet és a halál bizonyos aspektusait. Az új album fejlettebb formában prezentál minket; lévén erősebb lett a dal-struktúránk, a hangzás pedig még egyedibb lett. Emellett minden nóta egy bizonyos történetet mesél el. A melodic death metal műfaj rajongói, valamint az úgynevezett "disszonáns death metal" kedvelői minden bizonnyal élvezni fogják ezt a lemezt. Ahogy azt már a korábbi interjúinkban állítottuk, sosem próbáltunk utánozni semmilyen műfajt, stílust vagy bandát; mi csak magunkat adjuk" - írja közleményében a Question zenekar.

Az alábbi lejátszón megrendelhető az új album, valamint meghallgatható annak két előzetes dala:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/QuestionMX


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás