Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ENCHANTMENT - 26 év után újra megjelenik CD-n és kazettán a 'Dance the Marble Naked' című doom-klasszikus


2020-05-13

Az 1991 és 1994 között működött, brit death / doom metal banda, az Enchantment egyetlen albumát a Transcending Records éleszti újjá.

Az Enchantment eredetileg 1994-ben adta ki kalsszikussá vált, 'Dance the Marble Naked' című albumát, ami most újra megjelenik. Ráadásul az új kiadás bónuszként tartalmazza a banda 1993-as demója, az 'A Tear for Young Eloquence' teljes anyagát.

Az Enchantment 26 évvel ezelőtt adta ki debütáló albumát, és azóta sem hallatott magáról. A 'Dance the Marble Naked' folytatása sosem született meg; a zenekar pedig homályba veszett. A doom metal-fanok körében azonban örökös klasszikussá vált ez a debüt-album, valamint az eredeti demó-dalok, melyek újonnani felelevenítése révén most újra átélhetik a történelmet.

A 'Dance the Marble Naked' CD-n és kazettán jelenik meg újra, világszerte a Transcending Records jóvoltából, 2020. július 3-án. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Kneading With Honey
02. My Oceans Vast
03. The Touch Of A Crown
04. Carve Me In Sand
05. Summer For The Dames
06. God Send
07. Of Acorns That Gather
08. Meadows
09. Yearning Antethesis (Intro) (bónusz track)
10. God Send (bónusz track)
11. Lusus Naturae (bónusz track)
12. Amidst The Mourning Wake (bónusz track)
13. In Articulo Mortis Cogito Ergo Sum (bónusz track)

Mivel újra az érdeklődés központjába került az Enchantment múltja, immáron az is nyilvános infó, hogy a banda ismét összeállt. Lehet, hogy a közeljövőben napvilágot a régóta várt, második Enchantment album? Maradjatok türelemmel...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás