Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

NOBODY - új dallal és videoklippel jelentkezett az egyszemélyes finn akusztikus black metal-projekt


2020-05-13

A Nobody nevezetű, akusztikus black metal-projekt debütáló nagylemeze 'Atmosfear' címmel jelenik meg június 26-án, az Inverse Records jóvoltából.

A Nobody projektet egy finn black metal-zenész, Tuomas Kauppinen alapította. A multi-instrumentalista alapvetően atmoszférikus black metal zenében utazik, de mindezt akusztikus és fúziós témák vegyítésével adja elő. A Nobody korábban olyan országok kisebb-nagyobb klubjaiban lépett fel, mint Spanyolország, Portugália, Németország, Hollandia, Észtország, Belgium és Franciaország. Kauppinen emellett novella-íróként és drámai színdarab szerzőként is hírnevet szerzett magának az okkult tudományok szícterén.

A Nobody debütáló albuma 'Atmosfear' címmel jelenik meg 2020. június 26-án, az Inverse Records jóvoltából. Az alább látható lemezborító Don Satyr műve.

A tracklista:
01. Intro
02. Stronger Than Blood
03. Ruthless Vicar
04. Anubis I
05. Anubis II
06. The Dark Marquis
07. The Great Stink
08. Unholy Intoxication
09. Atmosfear
10. Dreams And Imaginations I
11. Dreams And Imaginations II
12. Lover's Lament
13. Orgasm Of Blasphemy
14. Uncontainable
15. Visionary I
16. Visionary II
17. Outro

Az album első ízelítője az alább meghallgatható / megtekinthető single-dal, a 'Stronger Than Blood'. Az előrendelési infók itt érhetők el.

Kauppinen így nyilatkozott: "A 'Stronger Than Blood' egy zenei kalandozás egy manipulátor elméje körül, aki arról győzi meg a gyerekeket, hogy forduljanak a szüleik és a testvéreik ellen, ezzel gyakorolván folyamatos hatalmat saját személyisége felett. Sajátos leleplezési és istenné válási módszereit ismerhetitek meg ebben a tudományos és - valamilyen szempontból - vallási történetben".

Bővebb infók, hírek a Nobody projektről: www.facebook.com/nobodymetal


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás