Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

CARAVELLUS - 10 év után új albumon dolgozik a brazil prog-power banda


2020-05-13

A Caaravellus zenekar világraszóló lemezszerződést kötött a Rockshots Records-szal, és bejelentette, hogy egy évtizede várt, harmadik nagylemeze még ebben az évben megjelenik.

A Caravellus zenekar - aminek tagja a Dark Avenger gitárosa, Glauber Oliveira - "mesteri zeneiségével prezentálja szofisztikált stílusú progresszív metalzenéjét, miközben ügyesen váltogatja a különféle dalszerzői stílusokat. A hangszerelés és a dalok struktúrája meglehetősen magas színvonalú, a dallamos vokál-témák pedig harmóniát sugároznak. A power metal, a rock, a jazz, a klasszikus zene, a brazil folk-ritmusok, a megállíthatatlan szólók és a shred-gitár témák intenzív billentyűkkel vegyülnek a Caravellus dalaiban".

A Caravellus mindeddig két nagylemezt adott ki: a 2007-es 'Lighthouse and Shed' és a 2010-es 'Knowledge Machine' albumot. 10 évet kellett várni a banda harmadik stúdióalbumára, de most végre eljött a bejelentés ideje. A csapat jelenleg is keményen dolgozik az új anyagon.

Hamarosan közzéteszik az új album részleteit... de addig is lentebb elérhető az első új single-dal, a 'Panis Et Circenses', amiben nem más, mint a legendás dobos, John Macaluso (Malmsteen, Riot, Ark, Labyrinth) vendégszerepel:

A Caravellus jelenlegi felállása így néz ki:

Glauber Oliveira - gitár
Daniel Felix - billentyűk
Pedro Nunes - dobok
Fernando Molinari - basszusgitár
Leandro Caçoilo - ének

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás