Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Teljes egészében közzétette első, 'Penance' című nagylemezét a portlandi extrém metal banda, a TITHE


2020-05-13

A death / doom metal ás grindcore zenében utazó Tithe együttes május 15-én adja ki debütáló nagylemezét.

A "Portland eső áztatta szürkeségéből" származó Tithe zenekar az extrém metal műfaj egyedülálló elegyét prezentálja, sludge / death / doom metal és grindcore műfajok ötvezete formájában. Debütáló nagylemezük, a 'Penance' 2020. május 15-én lát napvilágot, a Tartarus Records jóvoltából. A 'Penance' célja, hogy "felfedezze az emberi természet gonoszsága mögött rejlő pszichedelikus indíttatásokat".

A Matt Eiseman gitáros, Alex Huddleston basszusgitáros és Kevin Swartz dobos alkotta Tithe extrém metal muzsikája alapvetően old-school gyökereken alapszik. A banda már korábban bebizonyította, hogy kiemelkedő helye van a metal-táplálékláncban, és a jövőben sem kívánja semmilyen formában sem meghúzni a féket.

A 'Penance' című albumot egy Fester nevű hangmérnök keverte, a Haywire Recording Stúdió falai között. A maszterizálást Adam Gonzalves (Telegraph Mastering) végezte el. A lemezborító Jef Whitehead;a banda-logó pedig Gregory Holmes műve.

Az alábbi lejátszó révén megrendelhető az album digitális változata (a limitált LP és a kazetta itt), valamint meghallgatható két ízelítő dal:

A teljes albumot a Decibel magazin oldalán lehet meghallgatni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás