Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DISAVOWED - 13 év után új albummal tér vissza a holland death metal banda; itt az új dal!


2020-05-27

Az amszterdami brutál-death banda több mint egy évtized után adja ki régóta várt, harmadik stúdióalbumát.

A zenekar több mint 25 évvel ezelőtt alakult, Nocturnal Silence néven. A 2000 óta Disavowed-ként működő csapat a 2001-es 'Perceptive Deception' albummal robbant be a nemzetközi brutál-death metal-színtérre, aminek sikereit megkoronázván részt vehettek a valahavolt legintenzívebb, észak-amerikai Bloodletting turnén. Hat évvel később megjelent második lemezük, a 'Stagnated Existence', amit a kritikusok a 2000-es évek "legkomplexebb" metal-albumainak egyikeként tartanak számon. Néhány sikeres európai és ázsiai turnét követően a Disavowed hosszabb időre visszavonult; de most, több mint egy évtized elteltével végre eljött az idő az újabb pusztításra!

A Disavowed új albuma, a 'Revocation of the Fallen' 2020. július 31-én jelenik meg, a Brutal Mind kiadó jóvoltából. Az új nagylemez a banda második, 2007-es, 'Stagnated Existence' című stúdióalbumának a folytatása lesz.

A 'Revocation of the Fallen' "abból a célból jött létre, hogy csillapítsa a hallgató komplexitás, pengeéles riffelés és erőteljes blastbeat-intenzitás iránti szomját. A banda első két albumának lebilincselő elemei jelen esetben is felfedezhetők, de vokálok tekintetében még durvább és erősebb, riffek szempontjából pedig jóval komplexebb témákra kell számítani. Nem is beszélve Septimiu egyedi, készségeken felüli dobolásáról, valamint a lemez alapvetően túlvilági brutalitásáról"!

A tracklista:
01. The Process of Comprehension
02. The Enlightened One
03. Revocation of the Fallen
04. Imposed Afterlife
05. Deformed Construct
06. Therapeutic Dissonance
07. Defractured in Contemplation
08. Egocentric Entity
09. The Inevitable Outcome
10. Facing the Singularity

A 'Revocation of the Fallen' album zenéjét a bandatagok írták; a dalszövegeket pedig az énekes Robbe K szerezte. A dobok rögzítését, valamint a keverést és a masztert a Kohlekeller Stúdióban végezték el; a vokálokat pedig az Audiovisualz Stúdió falai között vették fel.

Az album a Bandcamp-en rendelhető elő digitálisan, kazettán és CD-n. Lentebb kedvcsinálóképpen elérhető az első új dal, a 'The Enlightened One', szöveges videó formájában:

A Disavowed Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás