Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DIVINE WEEP - júniusban jelenik meg a lengyel metalbanda új albuma, a 'The Omega Man'


2020-05-19

A lengyel heavy / power metal banda új, 'The Omega Man' című albumát június 8-án adja ki az Ossuary Records, amit a zenekar énekese, Mateusz Drzewicz alapított.

A 'The Omega Man' a nagysikerű, 2016-ban megjelent, 'Tears of the Ages' (Stormspell Records / Metal Scrap Records) című album folytatása. Az új lemez 45 percnyi "színtiszta heavy metal muzsikát tartalmaz, némi death / black metal-hatással és modern hangzással megspékelve".

Az album címét és két új dal szövegét Richard Matheson 1954-es regénye, az I'm A Legend ihlette, amit Hollywood-ban többször is filmvászonra vittek. Ezen felül további irodalmi inspirációk is szerepelnek a banda repertoárjában - köztük van Erstine Caldwell és Robert E. Howard is.

Az új számokat a Bialystok-beli Dobra 12 Stúdióban és a HiGain Stúdióban rögzítették. A lemezborítót egy neves dizájner, Dawid Boldys (Shred Perspective Works) készítette. Íme a mű és a dallista:

01. Cold As Metal
02. Journeyman
03. Firestone
04. Riders Of Navia
05. The Screaming Skull Of Silence
06. Walking (Through Debris Of Nations)
07. Die Gelassenheit
08. Mindea Lake
09. The Omega Man

Hamarosan bemutatják az első ízelítőket...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás