Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SEPULCHRAL CURSE - itt a finn death metal banda új dala, az 'Into The Depths Unknown'!


2020-05-19

"A Sepulchral Curse Finnország legféltettebb titka."

A Sepulchral Curse 2013 óta űzi a klasszikus finn death metal zenét; mégpedig olyan óriások nyomaiban haladva, mint a Demilich, az Adramelech, a Convulse és a Demigod. Ettől függetlenül a csapat sajátos hangzással és önálló identitással rendelkezik. Dalaikban érezhető némi black metal-hatás és doom-beütés is; vagyis alapvetően egy meglehetősen változatos, sokoldalú zenekarról van szó.

A Sepulchral Curse debütáló nagylemeze 'Only Ashes Remain' címmel jelenik meg, 2020. július 31-én, a Transcending Obscurity kiadó jóvoltából. A lemezt a banda aktuális felállása - vagyis Tommi Ilmanen (Yawning Void) - dobos-vokalista, Kari Kankaanpää (Solothus, Yawning Void) hörgős, Jaakko Riihimäki és Aleksi Luukka (Solothus, Yawning Void) gitárosok és Niilas Nissilä basszer - vette fel. A hanganyag maszterizálását Dan Lowndes (Blood Incantation, stb.) végezte el; a lemezborító pedig Alex Tartsus (Depravity, De Profundis) műve. A banda logóját David Mikkelsen (Undergang) készítette.

Az 'Only Ashes Remain' megjelenik digitálisan és CD-n is. Az előrendeléseket leadni az alábbi lejátszó révén lehet:

Lentebb meghallgatható az első új dal, a 'From Within The Bowels', valamint az újonnan megjelent 'Into The Depths Unknown':


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás