Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ALARUM - itt az ausztrál fusion-metal banda új dala, a 'Sphere Of Influence'!


2020-05-21

Az Alarum 'Sphere of Influence' címmel adja ki visszatérő nagylemezét, ami 9 év kihagyás után jelenik meg, a Dinner For Wolves Records jóvoltából.

Az Alarum zenekart "a világ legkalandosabb prog-metal bandájaként" tartják számon. Zenéjük alapvetően a heavy metal, a rock, a latin és a fusion-metal stílusok keverékére alapul de másod szerint ők "Ausztriália legjobb jazz-thrash-metal bandája". Hatásaikként több különféle, legendás bandát és előadót említenek meg: ilyen például a Death, az Anthrax és a Pantera, vagy éppen a Mr. Bungle, a Rush és Frank Zappa.

Az Alarum idén kiadja régóta várt, negyedik stúdiólemezét. A 'Sphere of Influence' valamikor az év közepén jelenik meg (a Dinner For Wolves Records jóvoltából), mint a 2011-es 'Natural Causes' folytatása. Az új albumot a híres Neil Kernon (Nevermore, Cannibal Corpse, Nile) producelte és keverte. Hamarosan közzéteszik a részleteket...

Az album első ízelítője, a címadó dal szöveges videója lentebb elérhető. Ez a szám "tökéletes reprezentációja a teljes lemeznek; lévén a kezdetekbeli jazz-ritmusokat középtempós metal-őrület, majd pedig egy olyan szóló követi, amit megirigyelnének Norvégia legjobb szimfónikus black metal bandái is. A 'Sphere Of Influence' dal tehát egy bonyolult részekből álló, muzikális hangzavar, ami mindössze 3 percben képeszti el a hallgatót"!

"A 'Sphere Of Influence' remek felvezetője az albumnak; ugyanis különféle stílusok között váltogatjuk a témáinkat és a szólókat. Emellett nagy mértékű agresszió és dühöngés is felfedezhető ebben a nótában, de éppen ezáltal lesz igazán erős a zenei egység" - nyialtkozta az Alarum énekese, Mark Palfreyman.

Az Alarum hivatalos honlapja itt érhető el: www.alarum.com


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás