Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Klip-premier: HIGH COMMAND - 'Merciless Steel'


2020-05-21

A Massachusetts-beli crossover / thrash metal banda, a High Command bemutatta 2019-ben megjelent debütáló albuma, a 'Beyond the Wall of Desolation' legújabb videoklipjét.

A 2019 nyarán megjelent 'Beyond the Wall of Desolation' albumon könyörtelen thrash / hardcore-agresszió fedezhető fel. A banda kegyetlen tempóját és dinamikáját pedig csak tetézik a Machines With Magnets Stúdió (Daughters, The Body, Lingua Ignota) professzionális kellékei és Brad Boatright master-mester (Audiosiege / Obituary, Integrity, Black Breath) kiváló technikái.

Az album megjelenését követően a High Command lebonyolított egy Államok-beli turnét, a Spirit Adrift és az Enforced társaságában; 2020 tavaszára pedig újabb körutat terveztek (a Ringworm oldalán), de ezen terveiket romba döntötte a COVID-19 járvány. Most egy vadonatúj videoklippel próbálják kárpótolni a rajongókat.

A High Command gitárosa, Ryan McCardle így nyilatkozott: "Még mielőtt beütött a járvány, azt is elterveztük, hogy elkészítünk egy bombasztikus metal-videót, tele kardokkal és hasonlókkal, de aztán végül össze kellett gyűjtenünk minden kimaradt és félbehagyott felvételt, amit a 'Beyond the Wall of Desolation' első turnéin készítettünk. Így pedig megszületett ez a nagyszerű videó, amiben egy olyan időt elevenítünk fel, ami jelen helyzetben szinte idegennek, földönkívülinek tűnik. A rendezést és a szerkesztést vizuális őrült-professzorunk, Chris O'Coin végezte el. A 'Merciless Steel' kisfilmje egy óda, ami a számunkra legfontosabb, legjelentőségteljesebb közösségnek szól, akikhez remélhetőleg egy napon újra visszatérhetünk".

A 'Beyond the Wall of Desolation' album megvásárolható CD-n, LP-n és digitális formában a Bandcamp-en. Íme a teljes album-stream:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/HighCommand


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás