Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Hallgasd végig a DEVIL WITH NO NAME nevezetű "western black metal" banda debütáló albumát!


2020-05-22

A Devil With No Name zenekarban a Lord Mantis, a Void Omnia és a Sovereign egyes tagjai egyesültek. A banda debütáló lemeze május 22-én jelent meg.

Az újonnan alakult, Arizona-beli "western black metal-trió", a Devil With No Name a Lord Mantis, a Void Omnia és a Sovereign egyes tagjainak közreműködésében jött létre. A csapat debütáló nagylemeze május 22-én, pénteken jelent meg, a New Density kiadó jóvoltából.

Az Andrew Markuszewski (Lord Mantis, Avichi, Sonoran Rebel Black Magick) gitáros-énekes, Michał Juśko (Sovereign) basszusgitáros-vokalista és Cody Stein (Void Omnia) dobos alkotta Devil With No Name akkor jött létre, amikor Markuszewski elhagyta Chicago-t Arizona kies sivatagi tájaiért; néhány évvel később pedig felvette a kapcsolatot Juśko-val. A páros megkezdte közös munkáját, két kedvenc műfajukat, a dél-nyugati életstílust és a black metal zenét ötvözvén.

A Devil With No Name "kegyelmet nem ismerő black metal zenét prezentál, érzéketlen hallgatók számára".

"Egy legendás pária úgy döntött, itt az idő újra felülni a lóra, és elszabadítani a végtelen poklot. Mindezt nem valami fagyos erdő vagy jeges táj kellős közepén; annál inkább a sivatagi napfény forró sugarai alatt. Ő a kitaszított ördög, akit leláncolva temettek a lángoló sivatagi homokba, és most ő az, aki feltámadt, hogy elhozza a világ végzetét. Ő a Névtelen Ördög".

"Mi vagyunk a lobogó tűz a nyugati tájakon" - fűzte hozzá Markuszewski.

A banda debütáló albuma, a 'Devil With No Name' mostanra készült el. A hanganyagot Ken Sorceron (Abigail Williams, Lord Mantis) keverte és maszterizálta; a lemezborítót pedig Rodrigo Pereira Salvatierra készítette.

A tracklista:
01. Grand Western Apostasy
02. Alleluia
03. Sycophants of the Covenant
04. Monad

A 'Devil With No Name' megjelent digitális változatban, valamint limitált, 180 grammos bakeliten is, a New Density kiadó jóvoltából. A rendeléseket itt lehet leadni. Ízelítőképpen alább végighallgatható a teljes album:

"A Devil With No Name a bizonyíték arra, hogy a black metal műfaj többé nem a zord, havas tájakról és a fehér hegytetőkről szól. A Devil With No Name a gyilkos nyugat és az örökös lázadás gyermeke; egy bukott angyal, aki pisztollyal a kezében született a sivatag kellős közepén".

Bővebb infók a bandáról és az albumról a Facebookon találhatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás