Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [511. rész]


2020-05-23

Egy kultikus album örökzöld dalával lepjük meg a hallgatókat.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 511. rész

DESTILLERY - 'The View'

A Destillery egy német heavy metal banda, ami 1999 és 2002 között három, kultikussá vált stúdiólemezt adott ki.

A Destillery-t 1995-ben alapították, az Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található bányavárosban, Marl-ban.

A Florian Reimann (Command The Machyne, Goblins Blade) énekes, Daniel Hartelt gitáros, Lars Janosch (Cruelty Of Darkness, The Very End) dobos és Mark Brüdigam basszusgitáros alkotta Destillery 1997-ben adta ki bemutatkozó demóját, ami az 'Interior Fire' címet viseli. Ekkoriban még tagja volt a felállásnak Roland Smigerski (Crestfallen) gitáros is. Az 'Interior Fire' 300 példányszámra limitált CD-n jelent meg - azóta is ritkaságnak számít a gyűjtők körében.

A Destillery ezután három hivatalos nagylemezt adott ki: 1999-ben megjelent az 'Immortal Sun'; egy évvel később a 'Behind the Mask'; 2002-ben pedig a 'Ferrum' album. Mindhárom lemezt a német Iron Glory Records gondozta, de miután 2004-ben csődbe ment a kiadó; Roland kilépett a bandából; Florian pedig elköltözött egy másik városba, a Destillery visszavonult. Habár hivatalosan sosem oszlott fel a banda, jelenleg inaktív állapot uralkodik házuk táján.

A Destillery énekese, Florian Reimann 2017-ben egy Command The Machyne nevezetű bandában tűnt fel. Ez a zenekar - aminek tagja az egykori Stormwitch gitáros Sasch Machyne is - 2020 áprilisában adta ki debütáló albumát, az erdélyi székhelyű Pest Records jóvoltából.


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás