Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VIRTUAL SYMMETRY - Tom S. Englund, Thomas Lang és Jordan Rudess vendégszerepel az olasz prog-metalisták új lemezén; hallgass bele az új dalokba!


2020-06-25

A svájci-olasz progresszív metal-mesterek június 30-án adják ki második, 'Exoverse' című nagylemezüket.

Az 'Exoverse' a Virtual Symmetry első koncept-albuma, mely egy "új, az ismert univerzumon túli dimenzóba utazó hős önmegismerő történetét" meséli el.

A lemezt a legendás Peter Gabriel stúdiójában rögzítették, az angliai Bath-ban (Real World Studios). Az albumon több neves vendég is szerephez jutott - köztük van a legendás dobos, Thomas Lang; a Dream Theater billentyűse, Jordan Rudess; Ruben Paganelli szaxofonos; a Sinfonietta Consonus szimfónikus nagyzenekar tagjai; az Evergrey és a Redemption énekese, Tom S. Englund; Jennifer Vargas énekesnő és a NuVoices Project gospel-kórus.

"A Virtual Symmetry alapvető prog-metal zenéjét klasszikus zene és kortárs, modern metal muzsika ötvözete tarkítja. Dalaik epikus, filmzenei elemei, összhangban lévő dallamai és technikai megoldásai dinamikus és érzelmekkel teli kalandozást nyújtanak minden hallgató számára".

Az 'Exoverse' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Entropia
02. XI
03. Odyssey
04. Vortex
05. Exodus
06. Remember
07. Safe
08. Exoverse Suite

Az album első két single-dala, az 'Exodus' (amiben Tom S. Englund vendégeskedik) és az instrumentális 'Entropia' (amiben Jordan Rudess szerepel) alább elérhető, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:

Alább elérhető egy 23 perces (!) kedvcsináló hang- és videoklip, felvezetvén az albumot. A klip révén bele lehet hallgatni a lemez összes dalába.

Bővebb infók a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/VirtualSymmetryOfficial


VIRTUAL SYMMETRY - Tom S. Englund, Thomas Lang és Jordan Rudess vendégszerepel az olasz prog-metalisták új lemezén; hallgass bele az új dalokba!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás