Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ANONYMUS - hallgasd végig a kanadai thrash-legendák új albumát, ami 'La Bestia' címmel jelent meg; itt az új videoklip is!


2020-07-24

A legendás kanadai thrash metal banda, az Anonymus június 12-én adta ki 12. albumát, ami a 'La Bestia' címet viseli.

Az Anonymus diszkográfiájában eddig csak angol és francia nyelvű lemezeket találhattunk; most azonban elkészült a banda első, teljes egészében spanyol nyelvű albuma, a 'La Bestia'.

Persze jogos a kérdés: miért spanyol nyelvű az album? Nos, a banda 3/4-e beszéli ezt a nyelvet; lévén a dobos Carlos Araya chilei születésű, az énekes-basszusgitáros Oscar és a gitáros Dan Souto pedig mindketten spanyol bevándorlók gyermekei; így evidens volt, hogy egyszer meg kell születnie ennek az albumnak is!

A 'La Bestia' dalait Jef Fortin gitáros, Colin Richardson (ő volt a 1999-es 'Instinct'...) és Jean-Francois Dagenais (Kataklysm) producelte (ő pedig a 2006-os 'Chapter Chaos Begins' producere). Az új albumon egyébként két kétnyelvű dal is helyet kapott: az egyik az angol-spanyol 'Violencia Versus Violence', amiben a Lethal Creation-ből ismert Carlos Maldos és a Black Bomb A zenekarból ismert Arno Dhenain Le Bourhis vendégeskedik; a másik pedig az olasz-spanyol 'Tierra', aminek olasz verséit Marco Calliari énekli.

Az Anonymus közleménye így szól: "Mindig is arra törekedtünk, hogy felülmúljuk önmagunkat, mint zenészek, és a tőlünk telhető legjobb nótákat írjuk meg. Fontos, hogy hűségesek maradjunk önmagunkhoz és a saját zenénkhez, de ugyanakkor új bandákat is meghallgatunk, és izgatottan figyeljük, hogyan fejlődik a metal-színtér. Érzésünk szerint az évek során komoly evolúció ment végbe a banda hangzásának tekintetében".

A 'La Bestia' borítója és dallistája így néz ki:

01. Bajo Presión
02. Bicho Loco
03. Sobrevivir
04. Violencia Versus Violence
05. La Bestia
06. Máquinas
07. Cada loco con su tema
08. Tierra
09. Terremoto

Alább elérhető a 'Terremoto' és a 'Máquinas' című számok hivatalos videoklipje, amit az En Vivo Stúdióban forgattak; valamint a korábban megjelent 'Sobrevivir' kisfilm és a címadó dal szöveges videója; itt pedig végighallgatható a teljes album:

 

A 2020. június 12-én megjelent 'La Bestia' album rendelési infói itt érhetők el.


ANONYMUS - hallgasd végig a kanadai thrash-legendák új albumát, ami 'La Bestia' címmel jelent meg; itt az új videoklip is!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás