Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SAINTS OF DEATH - júliusban megjelenik a kanadai groove / death metal banda első nagylemeze; itt az új klipes dal, a 'You Can't Run'!


2020-06-30

A Vancouver-ből származó Saints Of Death együttes 'Ascend to the Throne' címmel adja ki első nagylemezét, 2020. július 10-én, a HeadRattle Productions INC jóvoltából.

Az 'Ascend to the Throne' album egy hét-számos, pusztító hangzású, gonosz, de ugyanakkor egységes death / groove metal-alkotás, ami a Saints Of Death diszkográfiájának második hivatalos kiadványa; a 2015-ös debüt-EP folytatása. Megújult felállásával a Saints Of Death a korábbiakhoz képest jóval feszesebb, agresszívabb és erőteljesebb hangzással operál, de dalaik ugyanakkor melodikusabbak és fülbemászóbbak is.

"Ez az új album hosszú ideje készülőben van, és mi már alig várjuk, hogy rászabadíthassuk a rajongók fülre és agyára az anyagot! Jelenlegi felállásunk 2018 óta van együtt - azóta barátokként és bandatársakként is remekül összecsiszolódtunk. Lévén ez a helyzet, épp ideje volt már felvennünk egy új albumot!" - közölte a banda.

Az 'Ascend to the Throne' albumot erősen ajánlják a Pantera, a DevilDriver és az Arch Enemy rajongóinak; vagy egyszerűen mindenkinek, aki könyörtelen dupla-basszus támadásra és brutálisan ritmusos metalzenére vágyik!

A tracklista:
01. Call Of The Kings
02. Ascend To The Throne
03. Watching Me Die
04. God Can’t Help You Now
05. Repentance
06. You Can’t Run
07. Soldiers Of Metal

Az első új single-dal, a 'Repentance' alább elérhető hivatalos videoklip formájában.

"Ez a dal a mindennapos problémákról szól. Azokat a küzdelmeket mutatja be, melyekkel nap mint nap megküzdünk saját elménken belül. Néha te magad válsz a saját ellenségeddé; néha önmagadat szabotálod, önmagadat vonod kétségbe. A különféle mentális problémák mindannyiónkat éritenek, ilyen vagy olyan módon; ez a dal pedig azt üzeni, hogy "találj megbánásra a sötétben"...".

Újonnan megjelent a 'You Can't Run' dal hivatalos videója is, aminek kép-anyagát 2018 novemberében forgatták, a Canadian Invasion elnevezésű mexikói turné során.

Bővebb infók a bandáról és az albumról: www.facebook.com/SAINTSofDEATH


SAINTS OF DEATH - júliusban megjelenik a kanadai groove / death metal banda első nagylemeze; itt az új klipes dal, a 'You Can't Run'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás