Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Mr. Big, Tyketto, Harem Scarem, XYZ és TNT tagok vendég-énekelnek Josh Ramos gitáros új szólóalbumán - itt a néhai Tony Mills-szel közös dal, az 'I'm Only Human'!


2020-07-09

Josh Ramos gitáros (Hardline, The Storm, Two Fires) 'My Many Sides' címmel jelentette be új albumát, ami augusztus 7-én ad ki a Frontiers Music Srl.

Josh Ramos gitárost nem kell bemutatni a dallamos rockzene rajongóinak. Korábban ő volt a kultikussá vált The Storm együttes gitárosa (amiben a Journey egykori tagjaival dolgozott), valamint játszott a Two Fires együttesben (Kevin Chalfant-tal közösen) és megfordult a legendás Hardline zenekarban is Ramos tehát kétségkívül nagy mértékben hozzájárult a melodic-rock színtér evolúciójához.

Ramos új, 'My Many Sides' című szólóalbumán több neves hard rocker énekes is vendégszerephez jutott - köztük van Eric Martin (Mr. Big), Danny Vaughn (Tyketto), Harry Hess (Harem Scarem), Joe Retta (Heaven & Earth), Terry Ilous (XYZ), John Bisaha (The Babys), Tony Harnell (ex-TNT) és a néhai Tony Mills (ex-Shy, ex-TNT); de a lemez alapvetően Josh egyedülálló készségeit emeli ki, melodic rock és blues-hard rock stílusok révén.

A 'My Many Sides' Ramos második szólóalbuma, rajta 11 új dallal. Az új lemez a 2003-as 'Living in the Light' folytatása. Konkrétan ezen az új albumon hallható a 2019 szeptemberében elhunyt énekes, Tony Mills utolsó felvétele. Basszusgitáron Fabrizio Grossi működik közre az összes dalban (egyben ő volt az album producere is), dobokon pedig Tony Morra játszik, egy rendkívül erős ritmus-szekciót képezvén. A billentyűket és a zongorákat Michael T. Ross és Eric Ragno; a Hammond-orgonát pedig Alex Alessandroni Jr kezeli. A végeredmény egy élvezetes és sokszínű, dallamos hard rock-album lett, ami alapvetően a klasszikus Bad Company / Great White / Heaven & Earth lemezek stílusában fogant, de magán viseli Josh zenei örökségének jellegzetes elemeit (Hardline, The Storm, stb.) is.

A tracklista:
01. Today’s The Day (Joe Retta énekel)
02. Unbroken (Terry Ilous énekel)
03. Blameless Blue (Danny Vaughn énekel)
04. Immortal (Tony Harnell énekel)
05. Same Ol’ Fears (Joe Retta énekel)
06. I've Been Waiting (Harry Hess énekel)
07. Moving On (John Bisaha énekel)
08. Forefather (Eric Martin énekel)
09. Too Good To Be True (Joe Retta énekel)
10. Ceremony (instrumentális)
11. All Over Now (Joe Retta énekel)
12. I'm Only Human (Tony Mills énekel)

Az első nyilvános dal, az 'All Over Now' - amiben Joe Retta énekel - lentebb elérhető szöveges videó formájában, ízelítőképpen az album előrendeléséhez.

Újonnan megjelent a néhai énekes, Tony Mills (TNT / Shy) közreműködésében készült dal, az 'I'm Only Human' is - alább ez is meghallgatható.


Mr. Big, Tyketto, Harem Scarem, XYZ és TNT tagok vendég-énekelnek Josh Ramos gitáros új szólóalbumán - itt a néhai Tony Mills-szel közös dal, az 'I'm Only Human'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás