Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [515. rész]


2020-06-06

Vérbeli rockzene, egyenesen a vörös kontinensről!!!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 515. rész

THE LAZYS - 'Nothing But Trouble'

A The Lazys egy ausztrál rockbanda, amit 2006-ban alapítottak, Sydney-ben. Első stúdióalbumuk, a 'Prison Earth' 2010-ben jelent meg. Második sorlemezüket - ami 2014-ben látott napvilágot - a bandáról nevezték; legutóbbi nagylemezük pedig 2018-ban került forgalomba, 'Tropical Hazards' címen.

A 'Tropical Hazards' album megírásának egy neves dalszerző, Ian D'Sa (Billy Talent) segítségét vette igénybe a banda. Egyúttal a produceri feladatokat is ellátta D'Sa, de ebbe besegített Eric Ratz (Big Wreck, Danko Jones, Monster Truck) is.

A The Lazys nemrégiben elnyerte az "Ausztrália legjobb élő bandájának" járó címet, de osztatlan sikereket arattak Kanadában is, ahol a toplistákra is felkerültek dalaik és albumaik. Ezen sikerek vezette odáig, hogy a banda Európában turnézhatott - többek közt olyan előadók társaságában, mint a Billy Talent, a Danko Jones vagy a The Headstones.

2019-es európai turnéjuk során felléptek Németországban, a bonni Crossroads Fesztiválon, mely koncertet a Rockpalast tévé-stábja professzionális formában rögzítette. Az év júliusában a Black Stone Cherry előzenekaraként turnézott a banda, és felléptek a világhírű Wacken Open Air és Summerbreeze fesztiválokon is.

A The Lazys felállása így néz ki:

Leon Harrison - ének
Matty Morris - szólógitár
Liam Shearer - ritmusgitár
Andy Nielsen - dobok
Troy Smith - basszusgitár

Bővebb infók, friss hírek: thelazysband.com


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás