Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Júliusban kiadja első albumát az Ahab és az In Mourning tagjai alkotta SVÄRD zenekar


2020-06-05

"Éveket kellett várni, de a színfalak mögötti aktív tevékenységek most meghozták gyümölcsüket."

Az Ahab és az In Mourning egyes tagjai 2017-ben álltak össze, hogy új projektet alapítsanak. Tim Nedergård és Björn Pettersson (akik mindketten az In Mourning tagjai) egykori bandatársukkal, Pierre Stam-mal egyesítettek újra erejüket. Később egy közös barátjuk, a német doom metalista Ahab zenekar dobosa, Cornelius Althammer is belépett a felállásba, és létre is jött egy különleges zenei kaland, amit Svärd-nak neveztek el. 

Hosszú és intenzív jammeléseket követően, a svédországi székhelyű zenekar úgy döntött, felveszi debütáló EP-jét, mely hírt meghallván rögtön leigazolta a bandát az olasz Argonauta Records lemezkiadó.

A Svärd debütáló mini-lemeze mostanra készült el, 'The Rift' címmel, rajta öt lüktető, pörgős és súlyos, pszichedelikus metal-himnusszal. Az EP július 3-án jelenik meg digitális formában (bakeliten pedig egy későbbi időpontban).

A 'The Rift' dalait Jonas Kjellgren (Sabaton, Hypocrisy, Amorphis) keverte és maszterizálta. Az EP borítója és dallistája így néz ki:

01. Hallowed Grounds
02. A Rift In The Green
03. Palaeocene Flames
04. The Burning Asylum
05. The Portal

Íme a 'Palaeocene Flames' című szám hivatalos szöveges videója:

Itt pedig további ízelítőt kaphatunk mindabból, amire számítani kell:

A zenekar Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás