Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LUFEH - itt a los angelesi prog-metal banda új klipje, az 'End Of The Road'!


2020-08-18

A Los Angeles-ből származó progresszív metal banda, a Lufeh (aminek egyaránt vannak amerikai és brazil zenészei) különféle jazz-stílusokat ötvöz heavy metal muzsikával és dél-amerikai ritmusokkal.

2020 áprilisában jelent meg a Lufeh első nagylemeze, a 'Luggage Falling Down', ami egy "egyedülálló történet, dallamos metalzene évén előadva". Az albumot erősen ajánlják a Rush, a Dream Theater, vagy éppen az Incubus rajongóinak, és persze mindenkinek, aki szereti a melodikus és ritmusos progresszív metal zenét; "a súlyos akkordokat körülvevő, lágy dallamokat és az őrült gitárszólókat".

A Lufefh 'Luggage Falling Down' című albuma digitális formában jelent meg - elérhető többek közt a Bandcamp-en, a Spotify-on és az Apple Music kínálatában.

Frissen megjelent az 'End Of The Road' című dal videoklipje. A dalt így kommentálta a banda: "Az 'End Of The Road' egy felemelő hangvételű, fülbemászó és egyben kísérteties dal. Basszusgitárok és billentyűk állnak ellent a gitár-témáknak, majd mindezek vegyülnek egy jazz-es hatású klasszikus rock versében és refrénben. Persze a heavy metal műfaj és lélekkeresés zenéje is felcsendül e dalban...".

Ezt megelőzően bemutatták a 'The Edge' című szám hivatalos videoklipjét, aminek kapcsán a banda névadója, Lufeh Batera dobos így nyilatkozott: "A 'The Edge' című számot elnevezhettük volna 'Living By The Edge Of Desire'-nak is. Lévén ez az album záró-tétele, a bizalom és a bátorság érzetével engedjük el a hallgatókat, azt üzenvén nekik, hogy éljenek teljes, maximális életet".

Frissen megjelent a 'The Unknown' című szám hivatalos videoklipje is, amit Batera így kommentált: "A 'The Unknown' meglehetősen billentyű-orientált dalként indult, de aztán az album egyik legtechnikásabb, legsúlyosabb tétele lett belőle. Hallható benne minden hangszer - köztük gitár- és basszus-shred is, és persze drámai vokálok, illetve mindennek az ellentettje...".

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/lufehbatera


LUFEH - itt a los angelesi prog-metal banda új klipje, az 'End Of The Road'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás