Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

OSSUARY ANEX - harmadik albumával jelentkezik az orosz brutál-death banda; itt a 'Firestorm' dal!


2020-06-11

Az orosz Ossuary Anex zenekar harmadik stúdiólemeze 'Obscurantism Apogee' címmel jelenik meg, 2020. szeptember 22-én, a spanyol Xtreem Music kiadó jóvoltából

Az Ossuary Anex zenekart 2008-ban alapították - azóta két nagylemez jelent meg a bandának: a 2012-es 'Awakening' és a 2016-os 'Mutilation Through Prayer'. Ezt követően kötött velük szerződést a spanyol metal-kiadó, az Xtreem Music, ahol 2018-ban megjelent új mini-CD-jük, a 'Holy Blasphemition'.

Mostanra elkészült a banda harmadik nagylemeze, az 'Obscurantism Apogee' is, melyen két death metal-legenda, Dave Rotten (Avlused) és Frank Rini (Internal Bleeding) vendégszerepel. Az Ossuary Anex az új albumon remek módon prezentálja hangzásának evolúcióját, illetve kiforrott dalszerzői munkájának gyümölcsét, mely egyszerre egyedi és olyan neves brutál-death bandák klasszikus stílusára alapozott, mint a Suffocation, a Pyrexia vagy a Skinless.

Az új lemez alább látható borítóját a híres Vladimir 'Smerdulak' Chebakov készítette. A mű és a tracklista így néz ki:

01. Contempt of God
02. Firestorm
03. Obscurantism Apogee
04. Revelation (Apocalypsis Ioannis)
05. Path to Golgotha
06. We Are the Antichrist
07. According to their Deeds
08. The Beyond-Man
09. The Great and Celestial Massacre

Az 'Obscurantism Apogee' megjelenése 2020. szeptember 22-én lesz esedékes. Az Xtreem Music CD-n és digitális formában adja ki az albumot, aminek első nyilvános dala, a 'Firestorm' itt meghallgatható:

Bővebb infók a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/OssuaryAnex


OSSUARY ANEX - harmadik albumával jelentkezik az orosz brutál-death banda; itt a 'Firestorm' dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás