Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dobos érkezett a lengyel HATE zenekarba


2020-06-12

A veterán varsói death / black metal banda 6 év, 3 album és számtalan koncert után megvált Paweł "Pavulon" Jaroszewicz dobostól...

Pavulon a következőket közölte: "Az elmúlt 2 év meglehetősen bonyolult volt számomra, mivel megállás nélkül dolgoztam különféle bandákban és projektekben; ezáltal pedig állandóan kimerült voltam és rendszeresek voltak az egészségügyi problémáim is. A legnagyobb gondot a csukló-fájdalmaim jelentették; lévén a különféle technikák elsajátításához őket kellett használnom a legtöbbet. A tavalyi év végén a kezdetektől fogva kellett újraképeznem magam, miközben azon voltam, hogy még több figyelmet fordítsak egészségemre és munka-etikámra. A megszokott rutinról el kellett tekintenem, és hosszú idő kellett ahhoz, hogy visszazökkenjek eredeti utamra - egy új megközelítés révén. Ennek tudatában döntöttem úgy, hogy megszakítom a kapcsolatot a Hate zenekar aktivitásaival, pedig ez volt a legutolsó döntés, amit meg szerettem volna hozni. Végül el kellett köszönnöm jóbarátaimtól, és át kellett adnom a helyem Daniel-nek, aki büszkén és méltóan viszi tovább a banda örökségét. Daniel egy tehetséges, fiatal dobos, akinek játéka garantáltan le fog nyűgözni mindenkit. Én pedig ezúton szeretnék köszönetet mondani a Hate zenekarnak az együtt töltött évekért; azért, hogy jóban-rosszban együtt maradtunk. Kétségkívül ez volt életem egyik legfontosabb része, tehát mindörökké hálás leszek ezért a különleges utazásért".

A Hate közleménye így szól: "Pavulon-nak a legjobbakat kívánjuk a jövőbeni projektjei kiteljesedése szempontjából; egyúttal pedig köszönjük neki minden hozzájárulását a banda működtetéséhez. Helyét egy másik tehetség, Daniel 'Nar-Sil' Rutkowski vette át. Nar-Sil már korábban is ült a Hate dobjai mögött - konkrétan a Europe Under Black Death Metal turné második ciklusában; emellett pedig olyan nagy nevekkel zenélt együtt a lengyel metal-színtéren, mint a Virgin Snatch, a Neolith, az Embrional és a Dira Mortis".

Nar-Sil így szólt: "Rendkívül izgatott vagyok, hogy a Hate tagja lehetek, és nagyon bejön az új anyag, amin jelenleg is keményen dolgozunk! A dolgok meglehetősen gyors ütemben zajlanak, de a "flow" egyszerűen nagyszerű! Kemény munkánk gyümölcse hamarosan megmutatkozik, egy könyörtelen és erőteljes extrém metal-anyag formájában. Alig várom már, hogy Nektek is megmutathassuk, min dolgoztunk az elmúlt hónapokban, és azt is, hogy végre turnéra indulhassunk!".

Daniel "Nar-Sil" Rutkowski egy dobos playthrough-videóban mutatkozik be a Hate közönségének. Íme a 'Sovereign Sanctity' előadása:

A 'Sovereign Sanctity' dal a Hate aktuális, 'Auric Gates of Veles' című stúdióalbumán szerepel, ami 2019 júniusában jelent meg, a Metal Blade Records jóvoltából.


Új dobos érkezett a lengyel HATE zenekarba
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás