Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BEAR MACE - itt az első dal a Chicago-i death metal banda új albumáról: 'Destroyed By Bears'!


2020-06-12

A Chicago-beli death metal banda, a Bear Mace 'Charred Field of Slaughter' címmel jelenteti meg második nagylemezét, 2020. augusztus 14-én.

A Bear Mace együttesre zenei tekintetben olyan legendás bandák voltak a legnagyobb hatással, mint a Death, a Bolt Thrower vagy a Massacre. A bandát Chris Scearce (Lord Devourer) énekes veszeti; mellette Mark Sugar (Black Sites) gitáros, Garry Naples (Novembers Doom, Without Waves) dobos, John Porada (Wolvhammer, Pulchra Morte) basszer és Tommy Bellino (Armored Assault) másod-gitáros szerepel a felállásban.

A Bear Mace új lemeze a 2017-es debüt-album ('Butchering the Colossus') folytatása. A 'Charred Field of Slaughter' masszív death metal-hangzása - ami többé-kevésbé Damian Herring (Horrendous) hangmérnöknek köszönhető - a csapat klasszikus "Tampa-gyökerei" előtt hajt fejet, de ugyanakkor "fél lábbal a jelenkorban helyezkedik el".

A tracklista:
01. Hibernation – Destroyed By Bears
02. Rogue Weapon
03. Xenomorphic Conquest
04. Let Crack The Whip
05. Charred Field Of Slaughter
06. Plague Storm
07. From The Sky Rains Hell
08. Brain Rot

Az első kedvcsináló tétel, a 'Hibernation - Destroyed By Bears' alább meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez, amit a banda Bandcamp-oldalán lehet leadni.


BEAR MACE - itt az első dal a Chicago-i death metal banda új albumáról: 'Destroyed By Bears'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás