Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DOCTOR BUTCHER - először jelenik meg bakeliten a Savatage egyes tagjainak klasszikus albuma


2020-06-12

A Doctor Butcher nevezetű, amerikai power metal-legenda - melynek tagja volt a Savatage két tagja, Jon Oliva énekes és Chris Caffery gitáros - most először adja ki bakeliten a klasszikussá vált albumot.

A Jolly Roger Records "BlackBeard" sorozatának keretében jelenik meg újra az 1994-es 'Doctor Butcher' album; méghozzá bakeliten most először.

Az újrakiadás első 100 példánya színes bakelitlemezen lesz elérhető, köszönhetően a forgalmazónak, a Sony Music Entertainment Italy-nak. A kiadvány 2020. június 20-án jelenik meg. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. The Altar
02. Don't Talk To Me
03. Season Of The Witch
04. Reach Out And Torment Someone
05. Juice
06. The Chair
07. Innocent Victim
08. The Picture's Wild
09. Lost In The Dark
10. I Hate, You Hate...We All Hate!!
11. All For One, None For All

A Doctor Butcher a Savatage két tagj, Jon Oliva énekes és Chris Caffery gitáros mellék-projektje volt, amit John Osborn (Seven Witches) dobossal közösen alapítottak. Oliva és Caffery azután döntöttek a Doctor Butcher megalapítása mellett, hogy tragikus körülmények között elhunyt Jon testvére, Criss Oliva (a Savatage egykori gitárosa).

A banda egyetlen hivatalos kiadványa, a 'Doctor Butcher' album erededtileg 1994-ben jelent meg, a GUN Records jóvoltából, de 2005-ben a Black Lion Records is kiadta az albumot; mégpedig dupla lemezes, digipak CD-változatban (aminek bónusz lemezére különféle koncert- és demó-felvételek kerültek fel).

Miután Jon 1994-ben újra belépett a Savatage-be, erőt gyűjtvén ahhoz, hogy felvegyen egy Criss-emlékalbumot (ez volt a 'Handful of Rain'), a Doctor Butcher feloszlott, és nem rögzített több albumot. Ezt követően született meg Oliva másik nagyszabású projektje, a Trans Siberian Orchestra is.


DOCTOR BUTCHER - először jelenik meg bakeliten a Savatage egyes tagjainak klasszikus albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás