Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SHED THE SKIN - két dal meghallgatható az Ohio-i death metal-alakulat harmadik albumáról


2020-06-13

A Shed The Skin zenekar harmadik nagylemeze 'The Forbidden Arts' címmel jelenik meg június 26-án, a Hells Headbangers kiadó jóvoltából.

A Shed The Skin szülővárosában, Cleveland-ben rögzítette új albumát, mint a 2018-as 'We of Scorn' album folytatását. Az új hanganyag maszterizálását nem más, mint a legendás svéd guru, Dan Swanö (Nightingale, Edge Of Sanity, Bloodbath) látta el. A 'The Forbidden Arts' című album "a Shed The Skin tehetségének és a sátáni old-school death metal zenei iránti elkötelezettségének testamentuma".

A Hells Headbangers kiadó közleménye szerint ez a Shed The Skin eddigi legerősebb, egyben legváltozatosabb anyaga is - ennek egyik jele, hogy ezúttal "kísérteties szintitzátor-témákat" is felvonultat dalaiban a banda. Ettől függetlenül "megnyugodhat mindenki, mert egy 100%-ig sátáni death metal-lemezre kell számítani, ahogy azt a csapattól megszokhattuk. Nincs kegyelem, nincs visszafogottság, és semmiféle kompromisszum. Elég csak a lemezborítóra tekinteni: James Bulloch felejthetetlen művében egy pap vedli le a saját bőrét..."!

Az alábbi lejátszó révén digitálisan és bakeliten is megrendelhető az album, valamint meghallgatható annak első két dala:


SHED THE SKIN - két dal meghallgatható az Ohio-i death metal-alakulat harmadik albumáról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás