Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Akusztikus mini-lemezzel jelentkezett a SEVENDUST gitárosa, Clint Lowery


2020-06-13

Clint Lowery, a Sevendust egyik alapítója / gitárosa a karantén ideje alatt rögzítette új, 5-számos EP-jét.

Clint Lowery új, 'Grief & Distance' címet viselő szóló-EP-je egy teljes egészében akusztikus lemez, amit a Rise Records adott ki június 12-én.

Loweryezeket a felvételeket a karantén ideje alatt rögzítette, a Sawhorse Stúdió falai között. Az EP-re három vadonatúj dal került fel, valamint helyet kapott rajta a 'What's The Matter' és a 'Kings' című szám akusztikus változata, melyek eredeti verziója Lowery januárban kiadott, debütáló nagylemezén ('God Bless the Renegades') szerepel.

"Ez az EP segített nekem feldolgozni édesanyám halálát, és persze mindazt a nehézséget és bizonytalanságot, ami a megélhetésemet érintette a járvány ideje alatt" - nyilatkozta Lowery. "Lemenekültem a pincémbe, és belevetettem magam a dalszerzésbe... ez ugyanis az én bunkerem, ami soha nem hagy cserben engem".

Az EP-t itt lehet megrendelni. A borító és a dallista így néz ki:

01. Distance
02. Haunted
03. I'm Wrong
04. What's The Matter
05. Kings

A 'Distance' című számot itt meg lehet hallgatni:

Lowery 2020. január 31-én jelentette meg bemutatkozó szólólemezét, 'God Bless the Renegades' címmel.

A 'God Bless the Renegades' album - amit szintén a Rise Records gondoz - producere Michael “Elvis” Baskette (Slash, Alter Bridge) volt. Az album tíz dalt tartalmaz, melyek révén a rajongók megismerhetik Clint eddig be nem mutatott abilitásait és különleges, személyes, egyedi kifejezésmódját.

"Clint Lowery-t semmi nem állíthatja meg! A 'God Bless the Renegades' annak bizonyítéka, hogy a zenész egész élete a pörgésről szól".

A lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. God Bless The Renegades
02. Here
03. Kings
04. Alive
05. What’s The Matter
06. You Go First
07. Allowed To Run
08. Silver Lining
09. She’s Free
10. Do We Fear God

A 'Kings' és az 'Alive' című számok, plusz a címadó dal hivatalos videoklipje és az első három hivatalos album-előzetes lentebb elérhető, ízelítőképpen az album rendeléséhez.


Akusztikus mini-lemezzel jelentkezett a SEVENDUST gitárosa, Clint Lowery
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás