Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

TERROR MACHINE - itt a norvég black-death banda új száma, a 'New Dawn'!


2020-06-13

A Terror Machine 'Ingen retrett' címmel adja ki első hivatalos albumát július 4-én, a Stench From Below Records jóvoltából.

A Terror Machine zenekart Asbjørn Østefjells énekes-gitáros és Øyvind Neset (Inchi) dobos alapította 2018-ban. Később csatlakozott hozzájuk Ole Kristian Fagerdal basszusgitáros is (akivel Asbjørn közösen zenél a Flukt zenekarban). A Terror Machine alapvetően extrém metal zenét játszik metal, vagyis a black, a death és a thrash metal műfajok elegyeit ötvözi dalaiban, megspékelve "a régi szép idők" (a '80-as és '90-es évek) klasszikus és organikus metalzenei hangzásával.

A Terror Machine debütáló mini-albuma 'Ingen retrett' címmel jelenik meg 2020. július 4-én, a Stench From Below Records jóvoltából, CD-n és digitális formában. Dalszövegileg az első világháború témáira számíthatnak a hallgatók ezen a lemezen, ami a banda 2018-as, 'Terror Demo' című felvételének folytatása. Az EP hanganyagát Ronny Bøe hangmérnökkel rögzítették, a Kristiansand-beli Krutt Stúdióban.

A tracklista:
01. Forest Of Death
02. Ingen retrett
03. New Dawn

Az első single-dal, a 'New Dawn' alább meghallgatható.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/terrormachineband


TERROR MACHINE - itt a norvég black-death banda új száma, a 'New Dawn'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás