Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Power-pop dalban vendégszerepel Mike Portnoy - itt a CULT STARS FROM MARS új dala és videoklipje!


2020-06-16

A legendás dobos, Mike Portnoy (Sons Of Apollo, BPMD, ex-Dream Theater) a Cult Stars From Mars együttes új dalában vendégeskedik.

"Sokan bizonyára tudjátok rólam, hogy nagy pop / power-pop rajongó vagyok. Egy korábbi posztban megjegyeztem, hogy a Jellyfish, az Imperial Drag, a The Grays, a Sloan, a Redd Kross, a Weezer, Ben Folds, a Badfinger és a Sweet egyes albumai a mindenkori kedvenceim közé tartoznak. Ezen a listán volt egy fantasztikus album is, amit egy rövid életű banda adott ki az ezredforduló környékén - ez volt a Fuzzbubble, akik fel is oszlottak eme csodálatos lemezt (és egy válogatás-albumot) követően".

"Most, 20 évvel később Roger Joseph Manning Jr., Eric Dover és Tim Smith - azaz a Jellyfish tagjai - újjáegyesültek, hogy megalapítsák a The Lickerish Quartet-et; és a Bubble Boyz is újjászületett; mégpedig egy új reinkarnációs banda formájában, amit Cult Stars From Mars-nak hívnak (egy régi Fuzzbubble dal címe nyomán elnevezve). Részemről pedig hatalmas megtiszteltetés, hogy felkértek, legyek vendég-dobos az egyik új dalukban; pontosabban a 20 éven belüli első hivatalos számukban, amit 'Dragonfly Pt II' címmel illettek".

"Ez a dal színtiszta, klasszikus power-pop; a hozzá készült videó pedig - hogy a halhatatlan Jeff Spicoli szavaiavl éljek - totálisan fantasztikus! Képzeljétek el, amint a Nyomul a banda [1996-os musical-vígjáték - eredeti címén: That Thing You Do!] a Beastie Boys 'Sabotage' című klasszikusával találkozik, és mindezt Brock Landers és Chest Rockwell adja elő! A videót lentebb meg is tekinthetitek".

"Ugorjatok fel a Cult Stars From Mars-vonatra, és élvezzétek az utazást. A banda hamarosan még több új dalt kiad, és mellé egy-egy podcast-részt is bemutat (kövessétek a Podcast From Mars sorozatot a közösségi oldalakon, és várjátok velem együtt a következő anyagot)!".

"Továbbá kövessétek a Cult Stars From Mars zenekart minden közösségi oldalon! A 'Dragonfly Pt II' immáron letölthető például ezen a linken is".

Bővebb infók a Cult Stars From Mars zenekarról: cultstarsfrommars.com


Power-pop dalban vendégszerepel Mike Portnoy - itt a CULT STARS FROM MARS új dala és videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás