Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Klip-premier: THE AGONIST - 'Orphans'


2020-06-14

A kanadai melo-death banda 2019 szeptemberében adta ki hatodik, 'Orphans' című albumát, aminek a címadó dalához most készült videoklip.

Az 'Orphans' címadó számának hivatalos klipjét kísérteties, fekete-fehér formátunban forgatták. A kisfilmben sokkoló, drámai és absztrakt képeket láthatunk Vicky Psarakis front-asszonyról, aki a következőképpen nyilatkozott a dal üzenetéről: "Az 'Orphans' történetét egy We Have Always Lived In The Castle című regény ihlette, amit Shirley Jackson szerzett. Ez a novella a "sehova tartozás" érzését meséli el; azt a társadalmi és fizikális elszigeteltséget mutatja be, ami annak eredményeképpen jön létre. Habár életünk egy bizonyos pontján mindannyian kívülállóknak érezzük magunkat, fontos, hogy ne felejtsük el: valójában sosem vagyunk egyedül; valahol és valamikor mindig vár ránk valaki. Mindannyian "árvák" vagyunk, de ezt az életet akkor sem egyedül éljük".

A The Agonist 2019 szeptemberében adta ki új, 'Orphans' című albumát, amit a Rodeostar Records gondoz. Az 'Orphans' a kanadai banda "eddigi legextrémebb, egyben legdallamosabb és leggrandiózusabb hangzású" lemeze.

A banda aktuális tevékenységeiről friss hírek a Facebookon olvashatók.


Klip-premier: THE AGONIST - 'Orphans'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás