Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SVART LOTUS - itt az új dal az 1349 basszerosának black metal-projektjétől: 'Nekroestetikk'!


2020-06-15

A norvég black metalista Svart Lotus zenekar új dalt osztott meg.

A Svart Lotus eredetileg az 1349 basszusgitárosa, Tor R. Stavenes alapításával jött létre 2012-ben. Miután Stavenes megírta első dalait, belépett a bandába Eivin Brye dobos is, és a projekt lassan teljes értékű bandává alakult. Sigve Jordheim 2013-ben csatlakozott a csapathoz, mint másod-gitáros; Øyvind Kaslegard pedig 2016-ban lett a banda basszusgitárosa.

Stavenes (aki gitározik és vokálozik a bandában) és a Svart Lotus mindeddig egy EP-t (2016 - 'Svart Lotus') és egy nagylemezt (2018 - 'Stemmer fra dypet') adott ki; most pedig egy vadonatúj, önálló dallal tértek vissza.

A 'Nekroestetikk' című szám gitár-témáit a Seljetun/Black Floor stúdiók falai között rögzítették; míg a dob-, a vokál- és a basszus-témákat a Brye Stúdióba vették fel. A dal keverését és maszterizálását Jarrett Pritchard (New Constellation) végeztel el; a kislemezborító pedig Eivin Brye műve.

Íme a 'Nekroestetikk' premiere:

A Svart Lotus Facebook-oldala itt érhető el.


SVART LOTUS - itt az új dal az 1349 basszerosának black metal-projektjétől: 'Nekroestetikk'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás