Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

TIBERIUS - hamarosan megjelenik a skót prog-metal banda debütáló albuma


2020-06-16

Az Edinburgh-beli progresszív metal banda, a Tiberius június végén jelenteti meg bemutatkozó albumát, amit három single-dallal vezetnek fel.

A Tiberius debütáló albuma, az 'A Peaceful Annihilation' Meyrick De La Fuente (Exist Immortal, Godeater, Derange, Vexed) hangmérnök közreműködésében született meg, a Floodgate Audio Stúdió falai között. Az albumra 10 vadonatúj dal került fel, 54 percben.

A banda közleménye így szól: "Ezt az albumot való életbeli történések ihlették; tehát a dalok alapvetően társadalmi ügyekkel foglalkoznak. Zenei tekintetben felmenőink és hőseink voltak a legnagyobb haátssal ránk, de érzésünk szerint mostanra sikerült kialakítanunk saját identitásunkat. Egy izgalmas kalandot éltünk át, amit most izgatottan osztunk meg mindenkivel!".

Az 'A Peaceful Annihilation' CD-n és digitálisan rendelhető elő, az alábbi lejátszó révén, ahol három dalt is meg lehet hallgatni ízelítőképpen:

A Tiberius az eredeti tervek szerint egy kisebb brit lemezbemutató turnét bonyolított volna le a Shattered Skies zenekar társaságában, de a turné-terveket végül romba döntötte a COVID-19 krízis. A friss hírek szerint - és ha minden úgy alakul - azonban a banda fellép a júliusi UK Tech-Metal Fest-en és az augusztusi RADAR fesztiválon; majd év végén végre elindíthatják a hivatalos lemezbemutató klub-turnét.

Bővebb infók, hírek a bandáról és a koncertekről: www.facebook.com/TiberiusUK


TIBERIUS - hamarosan megjelenik a skót prog-metal banda debütáló albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás