Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a NIGHT LASER első videoklipje, a 'Street King', amiben a Tankard-os Gerre vendégeskedik!


2020-06-17

A Night Laser zenekar bemutatta első vidoeklipes single-dalát, a 'Street King'-et, ami az első ízelítője a 'Power to Power' albumnak.

A Mötley Crüe, a Crashdiet, a W.A.S.P., az Enforcer, a Hammerfall, a Tankard (amely zenekar énekese, Gerre vendégként szerepel a banda első, 'Street King' című single-dalában), a Helloween vagy az Anthrax rajongói egyaránt élvezni fogják a Night Laser 'Power to Power' albumát! A banda rengeteg energiát gyűjtött megszámlálhatatlan koncertből, amit az utóbbi időben adtak, többek közt a W.A.S.P., a Rage, a Powerwolf és a Bonfire előzenekaraként. Ezt az energiát gyúrták össze új lemezükre, ami tele van vérbeli hair-metal himnuszokkal. A Night Laser egyenesen Hamburgból hozza el a Sunset Strip hangulatát a legvadabb metal-bulikra!

"Meghoztunk egy tudatos döntést, miszerint autentikus formában rögzítjük ezt az albumot, hogy ezáltal is tökéletesre csiszolódjon hangzásunk. Fontos volt számunkra, hogy a stúdióban is előjöjjön az a lélegzetelállító energia, ami a koncertjeinket jellemzi" - nyilatkozta az énekes, Benno Hankers. "És milyen jól tettük! A 'Power to Power' albumon a banda erőteljesen, felsőbbrendűként szól, és dalaink nincsenek híján a változatosságnak sem".

"Zenei tekintetben egy ‘80-as évekbeli heavy metal / modern hard rock-anyagra kell számítani. Némi power metal, egy kis thrash-beütés... és már meg is kapjátok, amire vágytatok!".

A 'Power to Power' album 2020. augusztus 28-án jelenik meg, szimpla CD-n, limitált dupla digipak CD-n (két bónusz dallal kiegészítve) és limitált dupla bakeliten, az Out Of Line Music kiadó jóvoltából.

A 12 számos album első ízelítője, a 'Street King' című szám, amiben Gerre (Tankard) vendégeskedik. Lentebb megtekinthető a dal hivatalos videoklipje.

"Tulajdonképpen ez a leg-thrashesebb nóta, amit valaha írtunk. Miután a tavalyi Summer Breeze fesztivál after-partyján együtt buliztunk Gerrével, megbeszéltük, hogy a későbbiekben hozzájárul némi vokállal az egyik dalunkhoz, és voilá! Itt egy ütős dal! 150 másodpercnyi valódi feeling - egyenesen az arcodba!".

Bővebb infók, hírek a Night Laser zenekarról: www.facebook.com/nightlaserofficial


Itt a NIGHT LASER első videoklipje, a 'Street King', amiben a Tankard-os Gerre vendégeskedik!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás