Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

INHALEMENT - itt a bostoni "füves death metal banda" új dala, az 'MJ Ultra'!


2020-06-17

A Horror Pain Gore Death Productions kiadó igazolta le a "beszívott bostoni death metalistákat", akiknek 'Eternally Stoned' címmel jelenik meg új EP-jük július 17-én.

Az Inhalement új, 'Eternally Stoned' című EP-je a 2019-es 'Grotesque Inhalement' mini-album folytatása. A Massachusetts állambeli Boston-ból származó Inhalement old-school death metal zenét játszik, dallamos riffekkel előadva. Dalaik központi témája a marihuána, a füvezés és minden ezzel kapcsolatos dolog...

Az Inhalement zenekar a Toke együttes hamvaiból jött létre, az előd-banda 2018-as feloszlása után (korábban is kiadott egy albumot a HPGD jóvoltából - ez volt a 2016-os 'Fifty Ton Nug').

A banda új EP-je, az 'Eternally Stoned' négy intenzív és súlyos hangzású dalt tartalmaz. Az albumot erősen ajánlják a The Black Dahlia Murder, a Cannabis Corpse, a Cryptopsy, a Devourment, a Deeds Of Flesh, a Dying Fetus, az Immolation, a Pyrexia és a Suffocation rajongóinak.

A július 17-én megjelenő albumot CD-n és digitálisan lehet előrendelni. Íme az első ízelítő dal, az 'MJ Ultra':

Bővebb infók, friss hírek a bandáról: www.facebook.com/Inhalementdeathmetal


INHALEMENT - itt a bostoni
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás