Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

8 év után új nagylemezzel jelentkezik az olasz FROM THE DEPTH zenekar; Sallai Péter készítette a 'Moments' lemezborítóját


2020-06-30

Az olasz power metalista From The Depth együttes a Rockshots Records-szal kötött új lemezszerződést. Második nagylemezük, a 'Moments' 2020. augusztus 28-án jelenik meg.

A rajongók immáron a 2014-es 'Perseverance' EP megjelenése óta várnak új F.T.D-albumra, de most végre eljött az idő: egy új, ütős és agresszív stílusú, 10 számos albumot tett le a banda az asztralra, 'Moments' címmel. A 2011-es 'Back to Life' nagylemez folytatásaként megjelenő 'Moments' a megújult felállású From The Depth tagjainak személyes élményein, élettapasztalatain és egy különleges apropón alapszik; lévén kereken 10 éve volt esedékes a banda debütálása.

A From The Depth közleménye így szól: "A 'Moments' egyfajta ünnep; az idő múlásának, a releváns emlékeknek és a mindennapi élet történéseinek ünnepe. E produkció minden aspektusába kellő gondoskodást fektettünk, és minden részletet precízen kidolgoztunk - kezdve a dal-struktúrákkal, egészen a végleges master-rel bezárólag; semmit nem bíztunk a véletlenre, és magunkból is legjobbat adtuk a dalszerzés és a stúdiózás során".

Több évnyi kihagyás után a banda most egy megújult, szilárd, gyilkos felállással tér vissza, egy új lemezszerződéssel a zsebükben. A Rockshots Records által leszerződtetett From The Depth készen áll új alkotása elszabadítására! Annak idején feldolgozás-bandaként indult a csapat, de egyedi dalszerzői power metal-stílusuk hamar kiforrotta magát, mostanra pedig - tíz év komoly tapasztalattal a hátuk mögött - teljesen új, tiszta lappal vághat neki a banda a metal-világ leigázásának.

A Firewind, a Kamelot és a Labyrinth rajongóinak ajánlott, közel 50 perces 'Moments' album borítója (amit nem mellesleg Sallai Péter készített) és dallistája így néz ki:

01. Immortal (4:55)
02. Spread your Fire (4:55)
03. Ten Years (5:09)
04. Streets of Memory (4:20)
05. Hypnos (1:51)
06. Forget and Survive (4:48)
07. Just Ice (7:46)
08. Missed (4:51)
09. A Matter of Time (5:47)
10. Somewhere (4:22)

Az első ízelítők, a 'Spread Your Fire' című szám szöveges videója lentebb elérhető. A dal kapcsán így szól a banda közleménye: "Dalszöveg tekintetében ez egy úgynevezett "motivációs" nóta. De mi egyébként is mindig azon vagyunk, hogy pozitív üzenetekkel bombázzuk a hallgatókat; ami alól ez a szám sem kivétel. Megtalálni a belső energiáid, egy meglehetősen nehéz feladat, mivel rengeteg akadály övezi az odáig vezető utat, de ezektől nem kell félned - le kell küzdened őket, hogy elérd a céljaid. A dalszöveg "motivációs" hangvétele egyébként tökéletesn passzol a nóta súlyos riffjeihez, dallamaihoz és alapvetően harmonikus hang-beállításához; vagyis bandánk védjegyeihez".

A From The Depth jelenlegi felállása így néz ki:

Raffaele “Raffo” Albanese - ének
Santo Clemenzi - basszusgitár
Alessandro Cattani - gitár
Raffaele “Raffo” Albanese - gitár
Cristiano Battini - dobok

Az új albumon az alábbi előadók működnek továbbá közre billentyűkön: Davide Castro, Andrea De Paoli, Oreste Giacomini. A háttér-vokálokat és a kórus-betéteket Raffaele “Raffo” Albanese, Roberto Tiranti, Giacomo Voli, Ros Crash, Angelo Guidetti, Marco Spitale, Stefano Nüsperli, Santo Clemenzi, Jennifer Ferretti, Marco Olmedi és Alessandro Karabelas biztosítják.

Bővebb infók, hírek a bandáról: Fromthedepth.it


8 év után új nagylemezzel jelentkezik az olasz FROM THE DEPTH zenekar; Sallai Péter készítette a 'Moments' lemezborítóját
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás