Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FIRSTBORNE - új dalokat mutatott be James Lomenzo és Chris Adler közös bandája


2021-01-31

Chris Adler dobos (ex-Lamb Of God) James Lomenzo basszerral (Megadeth, B.L.S., White Lion) állt össze egy új projektben, ami most bemutatta új single-dalát.

Újonnan egy 'Mourning Star' című számot osztott meg a banda - ez itt meghallgatható:

Íme az ezt megelőzően megjelent, 'Soul Control' című szám, ami "az ember belső erejét és energiájának intenzitását" mutatja be:

A FirstBorne előző single-dala 'Save Myself' címmel látott napvilágot. Az új digitális kislemezt itt lehet megvásárolni.

Íme a 'Save Myself' vizualizációs videója:

A FirstBorne felállását - Adler és Lomenzo mellett - Girish Pradhan énekes (Girish And The Chronicles) és egy Myrone nevezetű gitáros alkotja.

"A FirstBorne egy új közösség. Amiből senkit nem zárunk ki. Ez mindenki zenéje; egy pozitív jelzőtűz ebben a sötét korban".

A FirstBorne debütáló EP-je 2020 nyarának végén jelent meg. A mini-lemezt digitálisan, valamint bakeliten / CD-n / kazettán lehet megrendelni. Itt pedig végighallgatható a teljes album:

Alább megtekinthetők a 'Primordial', az 'Anthem' és a 'Roll The Dice' című számok hivatalos szöveges videói:

Bővebb infók a bandáról: www.thefirstborne.com

 

2020 októberében a banda kiadott egy újabb dalt, 'Cut The Strings' címen. A 'Cut The Strings' egy "3:03 perces szónikus agresszió, ami komoly politikai üzenettel bír. Ütős thrash-riffek és Myrone feszes gitárszólója, valamint Pradhan lenyűgöző vokál-performansza, plusz Adler és LoMenzo királyi ritmus-szekciója alapozza meg ezt a csonttörő nótát, ami stílusát tekintve meghalad minden műfaji korlátot".

A 'Cut The Strings' alább elérhető szöveges videó formájában:

Novemberben továbbá megjelent egy újabb dal, a 'Sacred Lights', amit stílusilag "valahova a Pantera, a Skid Row és a Nuclear Assault közé lehetne behelyezni, köszönhetően a szuper-súlyos, de megfelelő mértékű riffeknek. Ez a dal is azt bizonyítja, hogy a Firstborne tagjai nem fordítanak hátat korábbi munkásságunknak".

Íme a 'Sacred Lights' hivatalos videója:

Szintén novemberben mutatta be a banda a Journey-féle 'Separate Ways (Worlds Apart)' dal "thrasher feldolgozását", aminek kapcsán így szól a közlemény: "Nehéz nem szeretni a Journey-t. Zenészekként mindig is nagyra méltattuk e legendás banda tagjainak individuális tehetségét, amit valami igazán fertőző, fülbemászó hangzással kombinálnak. Mindig is fel akartunk dolgozni egy Journey-dalt, és a 'Separate Ways' bizonyult a legmegfelelőbbnek; a probléma csak az volt, hogy eddig senki nem tudta elénekelni... Aztán bejött a képbe Girish, egyenesen Indiából, és már az elején tudtuk, hogy ő azon kevesek egyike a világon, akik a magukévá tudják tenni ezt a nótát. Jó szórakozást ehhez a feldolgozáshoz; osszátok is meg!".


FIRSTBORNE - új dalokat mutatott be James Lomenzo és Chris Adler közös bandája
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás