Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DUNWICH - elkészült az orosz power-trió debütáló albuma; itt az új klipes dal!


2020-06-22

Az orosz black metal banda, a Dunwich 'Through The Dense Woods' címmel mutatott be új dalt az augusztusban megjelenő, 'Tail-Tied Hearts' című debüt-albumról.

A Dunwich egy orosz "power-trió", ami a Caligari Records hatáskörébe tartozik. Ez a kiadó dobja piacra 2020. augusztus 21-én a 'Tail-Tied Hearts' című albumot.

A Dunwich triót Margarita Dunwich front-asszony vezeti, aki egyedi stílusával és hangjának, valamint "sötét esztétikával" látja el a zenekart. Mellette Anton Bronikov gitáros-orgonista alkotja a felállást, aki Margaritához hasonlóan szintén zenész-családból származik, kiskora óta muzikális képzésben részesült; "vérében van a zenei lázadás". A harmadik tag Mikhail Markelov dobos, aki - eltérően a másik két tagtól - autodidakta módon képezte magát a zene világában, de játékát mindig is egyedinek és rendkívülinek tartották.

A Dunwich projekt célja, hogy "leússzon a hallgatók érzelmeinek legmélyére, és felfébressze a régóta szunnyadó tudatot". A banda dalai "kézen fogva kísérik el a hallhatót elméjük sötét erdejébe; ezáltal betekintést adnak gondolataink ürességébe, egyben pedig felhívják a figyelmet mindarra, amit szabad szemmel nem látunk".

A 'Tail-Tied Hearts' album egy szabad művészeti alkotás, amit a közismert zenei stílusok közül egyaránt be lehet sorolni a doom, a prog, a darkwave, a black metal, a post-punk, és egyéb más stílusba. A lemez mind a nyolc dala "önálló identitással" rendelkezik; egy "sajátos világban nyújt sajátos élményt; végül pedig áll össze egy teljes egésszé, ami egyszerre "a mohóság és a felszabadulás" jelképe. Ezzel meg is kapjuk a Dunwich paradox szépségét!

A CD-n és digitális formában megjelenő 'Tail-Tied Hearts' első nyilvános dala, a 'Through The Dense Woods' az alábbi lejátszón hallgatható meg (ugyanitt rendelhető elő az album digitális formában és CD-n):

A 'Through The Dense Woods' dalhoz videoklip is elérhető:

A Dunwich Facebook-oldala itt, Bandcamp-linkje pedig itt érhető el.


DUNWICH - elkészült az orosz power-trió debütáló albuma; itt az új klipes dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás