Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ONEIRIC CELEPHAÏS - itt az olasz tech-death banda új dala, a 'From Beyond'!


2020-06-23

A technikás death metal zenében utazó, firenzei Oneiric Celephaïs zenekar 'The Obscure Sibyl' címmel adja ki debütáló EP-jét.

Az Oneiric Celephaïs zenekar 2015-ben alakult Firenzében. A bandát Federico Giusti énekes-gitáros és Emiliano Burchi dobos alapította. Később csatlakozott hozzájuk Emilio Lucchesi dobos és Francesco Fambrini basszusgitáros. 2016-ban 'From Beyond' címmel vették fel első demójukat; 2019-ben pedig megkezdték első hivatalos lemezük, 'The Obscure Sibyl' munkálatait.

A 'The Obscure Sibyl' című EP mostanra készült el - 2020. augusztus 7-én jelenik meg, a Gore House Productionskiadó jóvoltából. A mini-album munkálatai és felvételei Leonardo Bellavista hangmérnök (a Vexovoid gitárosa) társaságában zajlottak, a Void Stúdió falai között. A hanganyag keverését Marco Mastrobuono (Hour Of Penance, Fleshgod Apocalypse), Francesco Ferrini (Fleshgod Apocalypse, Kreator) és Francesco Paoli (Fleshgod Apocalypse, Coffin Birth) végezte el.

"Ez az EP az emberi érzelmek legmélyebb rejtelmei mutatja be. A hallgatókat Szibilla, a jósnő vezeti körbe különféle víziókon és illúziókon át az ember bukásának felvázolásáig. Mi magunk nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel; reméljük, nektek is tetszeni fog, amit hallotok" - közölte a banda.

A 'The Obscure Sibyl' Vladimir Chebakov (Katalepsy, Hideous Divinity) által készített borítója így néz ki:

A tracklista:
01. The Eldritch Dark
02. The Aeon Of Death
03. From Beyond
04. Vǫluspá

Az első ízelítő, a 'From Beyond' című szám (szöveges videója) - ami lentebb elérhető - tökéletes példázata az Oneiric Celephaïs kivételes tehetségének és erős dalszerzői képességeinek. Íme a premier:

Az EP-t megrendelni itt lehet.


ONEIRIC CELEPHAÏS - itt az olasz tech-death banda új dala, a 'From Beyond'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás