Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DYGITALS - 5 év után új albumon dolgozik a veterán francia heavy metal banda


2020-06-23

A legendás párizsi heavy metal csapat, a Dygitals a német ZYX Music hatáskörébe tartozó Golden Core Records-szal kötött új lemezszerződést.

A Dygitals jelenleg is új, 'God Save the King' című albumán dolgozik, amit 2020 végén fog kiadni a Golden Core. A legendás banda új nagylemezét a kiadó erősen ajánlja minden heavy metal- és hard rock-fannak; lévén erőteljes hangzású és fülbemászó nóták kerültek fel rá.

Hamarosan közzéteszik az új album további részleteit...

A Dygitals zenekart Hervé Traisnel énekes alapította 1984-ben. Debütálásuk egy évvel később volt esedékes: ekkor jelent meg a Devil's Records kiadó 'French Connection' című bakelit-válogatáslemeze (ami a Dygitals két számmal szerepelt). Néhány demó-lemez kiadása után azonban 1990-ben feloszlott a banda, de 2009-ben újra összálltak, és azóta két nagylemezük is megjelent (2012 - 'Avé', 2015 - 'Dynamite'). Annak ellenére, hogy a Dygitals angol nyelven adja elő dalait, a zenekar meghatározó tényezője a francia heavy metal-történelemnek.

A Dygitals jelenlegi felállása így néz ki:

Hervé Traisnel - ének
Jolly Roger - szólógitár
Jean-Marc Lavayssiere - gitár
Kevin Obron - basszusgitár
Alain Clouet - dobok, billentyűk

Bővebb infók, friss hírek: www.dygitals.com


DYGITALS - 5 év után új albumon dolgozik a veterán francia heavy metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás