Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

A klasszikus 'Heresy' album folytatása lesz az új PARADOX lemez


2020-06-23

A veterán német metalbanda az idei évben új nagylemezt ad ki az AFM Records jóvoltából.

A legendás thrasherek friss közleménye így szól: "Boldogan közölhetjük veletek, hogy jelenleg is új albumunkon dolgozunk, és már meglehetősen előre haladtunk a stúdiós munkálatok tekintetében. Ez lesz a nyolcadik nagylemezünk; egyben pedig a hatodik albumunk, amit az AFM Records gondoz. Immáron 20 éve e kiadó kötelékébe tartozunk. Hamarosan bejelentjük a megjelenési dátumot és a lemezcímet is...".

"Egy koncepcionális albumról van egyébként szó - dalszövegileg bandánk klasszikus, 'Heresy' (1989) című albumának folytatására kell számítani. Mindez azt jelenti, hogy eredeti dalszövegírónk, Peter Vogt (Product Of Imagination / Heresy) több mint 30 év után tért vissza köreinkbe: ő felelt az új album koncepciójának kidolgozásáért".

"Három évtized után továbbá visszatért bandánkba eredeti dobosunk, Axel Blaha is. Mellette pedig szintén újra köreinkben köszönthetjük Christian Münzner gitárost és Olly Keller basszusgitárost is".

Hamarosan jönnek a friss hírek az új Paradox album kapcsán...

Az 1986-ban alakult, de az évek során többször is feloszlott Paradox - amit Charly Steinhauer énekes-gitáros vezet - legutóbbi újjáalakulása egy fél évvel a banda 30. évfordulós stúdióalbuma, a 'Pangea' megjelenése után volt esedékes. A 2016 júniusában, az AFM Records jóvoltából megjelent lemezről bővebben itt írtunk.


A klasszikus 'Heresy' album folytatása lesz az új PARADOX lemez
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás