Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az INCANTATION új dala és videoklipje, a 'Propitiation'!


2020-06-26

A veterán death metalisták 'Sect of Vile Divinities' címmel adják ki új albumukat augusztus 21-én, a Relapse Records jóvoltából.

Az Incantation immáron több mint 30 éve az underground metal-színtér egyik legbefolyásosabb, legnagyobb tiszteletnek örvendő bandája. Ehhez az állításhoz marad hű a legendás csapat a legújabb, 'Sect of Vile Divinities' című albumon is, ami egy old-school hatású, pusztítóan súlyos, durva, beteges és mocskos death metal-kollekció.

A sikerekhez annak idején nagyban hozzájárult a Relapse Records elkötelezettsége is - itt jelent meg például a klasszikus 'Onward to Golgotha' (1992), a 'Mortal Throne of Nazarene' (1994) és a 'The Infernal Storm' (2000) című albumuk is. A kiadóval 2017-ben kötött ismét szerződést a banda - ekkor jelent meg legutóbbi, tizedik albumuk, a 'Profane Nexus', amit most a 'Sect of Vile Divinities' című sorlemezzel folytatnak.

A könyörtelen death metal zenét némi funeral doommal vegyítő 'Sect of Vile Divinities' tulajdonképpen egy "gyászének", ami "különféle kultúrák ősi gonosz lényeinek" szól. Az albumra többe közt olyan tételek kerültek fel, mint a lüktető riffekkel és súlyos dob-témákkal elláttott 'Propitiation, a vallás-gyalázó 'Entrails Of The Hag Queen', vagy a kegyetlen 'Fury's Manifesto'.

A 'Sect of Vile Divinities' megjelenik CD-n, LP-n és digitálisan. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Íme a borító és a dallista:

01. Ritual Impurity (Seven Of The Sky Is One)
02. Propitiation
03. Entrails Of The Hag Queen
04. Guardians From The Primeval
05. Black Fathom’s Fire
06. Ignis Fatuus
07. Chant Of Formless Dread
08. Shadow-Blade Masters Of Tempest And Maelstrom
09. Scribes Of The Stygian
10. Unborn Ambrosia
11. Fury’s Manifesto
12. Siege Hive

Íme az első ízelítő, a 'Propitiation' című szám szöveges videója:


Itt az INCANTATION új dala és videoklipje, a 'Propitiation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás