Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

AUTARKH - 2021-ben debütál a holland extrém metal banda, a Dodecahedron utód-zenekara


2020-06-26

A francia Season Of Mist kiadó jelentette be a holland black / death metal banda, az Autarkh leigazolását. A csapat 2021-ben adja ki debütáló albumát.

Az Autarkh a hollandiai Tilburg "termékeny talajáról" származik. A csapatot négy extrém metal-zenész alkotja, akik nem félnek a muzikális határok ledöntésétől. Az Autarkh alapítója Michel Nienhuis, aki egyben a legendás Dodecahedron oszlopos tagja / gitárosa / dalszerzője is.

Miután a Dodecahedron zenekarnak betegség és halál vetett véget (az énekes Michiel Eikenaar 2019 áprilisában hunyt el, rákbetegség következtében), a banda másik kulcsszereplőjének - aki Michel Nienhuis - egy új koncepcióval kellett előállnia annak érdekében, hogy végbe vigye a Nienhuis-szal közös, több évtizedes projekt művészi evolúcióját. Ebből az ötletből született meg az Autarkh, ami alapvetően a Dodecahedron zeneiségére építkezik, de ugyanakkor - vokálok és ritmika tekintetében új horizontokat vázolf fel a metalzenei palettára.

Hasonlóan a Dodecahedron-hoz, a Autarkh is a Season Of Mist lemezkiadóval és a Doomstar Bookings koncertszervező céggel kötött szerződést; így több szempontból is garantáltan elérhet zenéjük a közönséghez.

Az Autarkh jelenleg 10 számos debütáló albumán dolgozik, ami dalszövegek tekintetében "spirituális önfejlesztésről és a belső "én" kitöréséről" szól; hangzás szempontjából pedig "extrovertált és introvertált kifejezésmódok" egyaránt felfedezhetők rajta.

Nienhuis így nyilatkozott a banda első lemezszerződése kapcsán: "Nagyon örülünk, hogy a Season Of Mist kiadóval köthettünk lemezszerződést, mivel ez egy fantasztikus és tehetséges stábbal rendelkező cég; az underground kultúra valódi zászlótartója. Az elmúlt években is sikeres volt a kollaborációm a Season Of Mist és a Doomstar Bookings vállalatokkal - a Dodecahedron színeiben -; így nem volt nehéz meghozni a döntést, miszerint ezzel a csapattal folytatom tevékenységeimet a jövőben is. Jelenleg debütáló albumunk rögzítésének utolsó fázisában járunk, és alig várjuk, hogy 2021-ben kiadhassuk a kezünkből az anyagot!".

Hamarosan jönnek a friss hírek az Autarkh debütálása kapcsán... de addig is alább elérhető a banda promóciós videója:

Az Autarkh felállása így néz ki:

Michel Nienhuis - ének, gitár, basszusgitár
David Luiten - vokál, gitár
Tijnn Verbruggen - hang-szintézis
Joris Bonis - produceri munkák


AUTARKH - 2021-ben debütál a holland extrém metal banda, a Dodecahedron utód-zenekara
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás