Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Brickwall' címmel új dalt és videoklipet mutatott be DORO


2020-06-26

A német "metal-királynő", Doro Pesch új kislemezt adott ki, ami előfutára és első ízelítője a jövőre megjelenő, új Doro-nagylemeznek.

Doro Pesch új single-dala, a 'Brickwall' elérhető digitális formában az ismert zeneszolgáltatók kínálatában; július 31-én pedig megjelenik bakeliten is.

"A 'Brickwall' az első ízelítője a soron következő Doro-albumnak, ami 2021-ben fog megjelenni" - nyilatkozta Doro. "Szerettem volna ízelítőt adni mindabból, amire a rajongóknak számítaniuk kell. Ez a dal egyúttal remekül illeszkedik ezekhez a sötét időkhöz, amiket jelenleg élünk".

"A dalszöveg arról a feltétel nélküli, kibírhatatlan vágyról és szeretetről szól, amit egy bajban lévő ember iránt érzünk. Annak ellenéte, hogy sokszor nem könnyű elviselni ezt az ember, mindent megteszel azért, hogy támogasd őt, még a legnehezebb helyzetben is - még akkor is, ha szó szerint falakat kell ledöntened érte".

A 'Brickwall' dalt egy hamburgi stúdióban rögzítették, Andreas Bruhn (ex-The Sisters Of Mercy) hangmérnökkel közösen. A bakelit-változat arany és ezüst színű, 300-300 példányszámra limitált formában jelenik meg.

"A bakelitlemez B-oldalán a 'Soldier Of Metal' dal kiváló koncert-verziója hallható" - magyarázza Doro. "Ezt a felvételt a legutóbbi, Forever Warriors nevezetű téli turnénk során rögzítettük. A koncert-sorozat minden estéjén elhangzott ez a nóta, mert a rajongók rettentően élvezték. Ezt azért tettük fel a lemezre, hogy a fanok még véletlenül se felejtsék el, milyen is egy élő koncert; egyben pedig felkészülhessenek a következő turnéra, ami remélhetőleg idén ősszel kezdetét is veheti!".

A 'Brickwall' kislemezt itt lehet előrendelni.

A 2018-as esztendő egy izgalmas év volt Doro számára: két nagysikerű stúdiólemezt is kiadott a német metal-királynő és bandája. A 'Forever Warriors', 'Forever United' egyaránt első helyen végzett a német bakelit-toplistán; illetve 4. helyezett lett a hivatalos album-charton (ezzel Doro elérte hazájában a legmagasabb toplistás helyezését).

Doro a 2019-es évben sem pihent: az énekesnő és zenekara év elején kiadott egy 4-számos bakelit-EP-t: a 'Backstage to Heaven' március 8-án jelent meg; azon a napon, amikor elindult a banda legutóbbi világkörüli turnéjának második felvonása. Erre a mini-albumra két olyan dal került fel, ami szerepel a 'Forever Warriors', 'Forever United' szettben; valamint két további, eddig kiadatlan koncert-felvétel is helyet kapott rajta.


'Brickwall' címmel új dalt és videoklipet mutatott be DORO
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás