Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HEATHEN - itt a visszatérő, 'Empire of the Blind' című album új előzetese!


2020-07-23

A Bay Area-beli thrash-legendák hivatalosan is visszatértek!

A Heathen régóta várt, negyedik stúdióalbuma 'Empire of the Blind' címmel jelenik meg, 2020. szeptember 18-án, a Nuclear Blast Records jóvoltából.

Az 'Empire of the Blind' album producere, mixere és hangmérnöke a legendás Christopher “Zeuss” Harris volt. A felvételek nagyrészt a Planet Z Stúdió falai között zajlottak; de a ritmusgitár-témákat Kragen Lum társaságában vették "digitális szalagra", a Little Rock-beli SubLevel Stúdióban. Az albumon vendégként szerepel Gary Holt (Exodus, Slayer), Rick Hunolt (ex-Exodus) és Doug Piercy (ex-Heathen).

Az új album borítóját a neves Travis Smith (Overkill, Exhorder, stb.) készítette.

A tracklista:
01. This Rotting Sphere
02. The Blight
03. Empire Of The Blind
04. Dead And Gone
05. Sun In My Hand
06. Blood To Be Let
07. In Black
08. Shrine Of Apathy
09. Devour
10. A Fine Red Mist
11. The Gods Divide
12. Monument To Ruin

Az 'Empire of the Blind' megjelenik normál CD-n, többféle színű bakeliten, kazettán, digitálisan és különféle merch-termékek formájában. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Az első single-dal, a 'The Blight' lentebb elérhető szöveges videó formájában.

A banda friss közleménye így szól: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük új albumunkat, az 'Empire of the Blind'-ot! 10 újabb évet kellett várnotok, de most végre visszatértünk egy új Heathen albummal. A jó bor beéréséhez sok idő kell! Bandánk minden tagja halálra dolgozta magát ezen a lemezen; Zeuss pedig szokásához híven fantasztikus munkát végzett atekintetben, hogy életre keltse dalaink eredeti hangzását. Travis Smith továbbá tökéletesen leképezte az album zord atmoszféráját. Egy éven át megállás nélkül készült ez a lemez; szóval nem is lehetnénk ennél büszkébbek rá! Az első single-dal, a 'The Blight' csak a kezdet... Vigyázzatok, támad a Birodalom!".

Az album első két hivatalos előzetese - amiben a tagok nyilatkoznak a bandáról és az új dalok munkálatai kapcsán - itt érhető el:

A Heathen jelenlegi felállását David White énekes, Lee Altus és Kragen Lum gitárosok, Jason Mirza basszusgitáros és Jim DeMaria dobos alkotja.


HEATHEN - itt a visszatérő, 'Empire of the Blind' című album új előzetese!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás