Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DISCIPLES OF VERITY - 'The Flow' címmel új dalszöveges videót tett közzé a Living Colour, a God Forbid és a Negative Sky egyes tagjai alkotta banda


2020-06-29

Az all-star metalista Disciples Of Verity együttes 'The Flow' címmel osztott meg új single-dalt.

A Disciples Of Verity felállását Corey Glover (Living Colour, Bowie Experience, stb.) énekes, George Pond (ex-Negative Sky) basszusgitáros, Corey Pierce (ex-God Forbid) dobos, Mark Monjoy (Sekond Skyn) ritmusgitáros és Danny Puma (Negative Sky) szólógitáros alkotja.

A Disciples Of Verity 2020. augusztus 7-én adja ki bemutatkozó nagylemezét, ami a 'Pragmatic Sanction' címet kapta. Az albumot a Bandcamp-en lehet előrendelni.

A The Label Group jóvoltából megjelenő, "crossover metal" stílusú albumon olyan neves platinalemezes és Grammy-díjas vendégek jutottak szerephez, mint Morgan Rose (Sevendust), Phil Demmel (Machine Head), Jeff Loomis (Arch Enemy), Tara McLeod (Kittie), JJ Sammataro (Negative Sky) vagy Joe Gareri szóló-előadó.

Az album első single-dala, a 'Worthy' lentebb meghallgatható. Ebben a dalban nem más, mint a neves gitárvirtuóz, Jeff Loomis (Nevermore, Arch Enemy) vendégszerepel! A single a The Label Group / INgrooves Records gondozásában jelent meg digitális formában.

"Nem számít, min mégy keresztül, amíg még van lélegzeted, és amíg megéred az új napot; mert az egy új kezdet. Hogyan lehetnél értékes? Ezt próbálod mindig megfejteni... miközben a szíved és az eszed egymás ellen vetekszik. Az elméd azt mondja, nem vagy elég jó, de a szíved tudja, hogy igenis sokat érsz. Épp ezért, mindannyian okkal vagyunk ezen a világon" - nyilatkozta Corey Glover a 'Worthy' dal kapcsán.

Újonnan megjelent a 'The Flow' című dal szöveges videója. Ebben a számban a Sevendust dobosa, Morgan Rose vendégeskedik.

"Az a felvetés, miszerint a világ nem adja meg neked, amit érdemelsz, egy egyetemes elgondolás" - közölte Glover az új dal koncepciója kapcsán. "Ez jóval inkább tény és kinyilatkoztatás - tekintve a világ jelenlegi nyugtalan helyzetét...".

A két fentebbi single-dal mellett nemrég megjelent a 'Lying To Myself' című nóta is, amit a Vio-lence / ex-Machine Head gitáros Phil Demmel közreműködésében rögzítettek. Íme a premier:


DISCIPLES OF VERITY - 'The Flow' címmel új dalszöveges videót tett közzé a Living Colour, a God Forbid és a Negative Sky egyes tagjai alkotta banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás