Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

6 év után új albummal tér vissza a DYING VISION zenekar - itt az új dal, a 'Human Condition'!


2020-07-26

A londoni dallamos death / black metal banda, a Dying Vision 2020. augusztus 27-én adja ki második nagylemezét

A Dying Vision második stúdióalbuma a 'Death and Its Slaughter' címet kapta. Ez lesz a 2014-es 'Univerself' album folytatása. Hamarosan közzéteszik az új album részleteit...

"Új albumunk, a 'Death and Its Slaughter' témája a halál és annak reprezentációs formái - ilyen például a megszemélyesítés és a különféle ceremóniák, mint például egy lélek súlyának lemérése" - nyilatkozta Richard Ashton énekes.

"Ilyen metaforák a Föld lakosainak babonáiban évezred óta élnek - ennek egyik ihlette a 'Plague Bringer' című számot, amit például a pestis-katasztrófa ihletett (vagy más néven "fekete halál", ahogy ismertté vált). Az emberek ekkor meginvitálták a Halált magukhoz, hogy mentse meg őket a szenvedéstől – innen ered a dalszöveg egy részlete, az ‘I hear you calling my name’...".

"A jelenlegi világkörüli járvány okán ezt a dalt találtuk megfelelő választásnak az új album felvezetésképpen, mivel ma is releváns ez a téma – legalább is a haláltól való félelem, a halállal való szembenézés, és az azt övező babonák, dezinformációk tekintetében".

Íme a 'Dying Vision' első új dala, a 'Plague Bringer':

Újonnan megjelent a második friss nóta, a 'Human Condition' is, ami szöveges videoklip formájában látott napvilágot. Íme:

A Dying Vision Facebook-oldala itt érhető el.


6 év után új albummal tér vissza a DYING VISION zenekar - itt az új dal, a 'Human Condition'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás