Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AGES - itt a svéd black metal banda új szöveges klipje, a 'Burn Them'!


2020-06-29

A svéd melodic black metalista Ages zenekar 'Uncrown' címmel augusztus 21-én adja ki új albumát, a Black Lodge Records révén.

Az Ages zenekar 2011 fagyos telén alakult, és 2015-ben adta ki nagysikerű debütáló albumát, a 'The Malefic Miasma' című nagylemezt. Ezt követően öt évet kellett várni az újabb anyagra, de megérte a várakozás: ezidő alatt egy új mesterművel sikerült előállni a csapatnak.

Az Ages második stúdiólemeze 'Uncrown' címmel lát napvilágot. Az albumot teljes egészében a banda saját stúdiójában írták meg és rögzítették. Az új anyag - ami "garantáltan új szintre emeli a jellegzetes svéd black metal-hangzást" - egy "dallamokkal gazdagon megspékelt, zord atmoszférájú, a bandatagok maximális egyéni teljesítményét bemutató, 9 számos dal-kollekció", aminek fedelét a híres művész, Chris Cold készítette.

Az 'Uncrown' borítója és tracklistája így néz ki:

01. Burn Them
02. Illicit State
03. Herolds of Enslavement
04. A Hollow Tomb
05. Dominions
06. Undivine
07. Uncrown
08. The Death of Kings of Old
09. Pyres

Az 'Uncrown' előrendelhető CD-n és LP-n is. Ízelítőképpen alább elérhető a 'Burn Them' című nyitó-dal hivatalos szöveges klipje:

Az Ages felállását Brice Leclercq basszusgitáros (CON, ex-Nightrage, ex-Sol Negro, ex-Satyricon, ex-Dissection), Eldhrimnir billentyűs-hegedűs / zeneszerző (Twilight Force, ex-Evangeli, ex-Magog, ex-Slumber) és Hvergelmer énekes-gitáros (Volturyon, ex-Evangeli, ex-Contortion, ex-Magog) alkotja.

Az Ages Facebook-oldala itt érhető el.


AGES - itt a svéd black metal banda új szöveges klipje, a 'Burn Them'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás