Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ENFORCED - a Century Media kiadóhoz igazolt és első nagylemezén dolgozik a Virginia-i crossover banda


2020-06-30

A Virginia állambeli Richmond városából származó crossover / thrash metal banda, az Enforced világraszóló lemezszerződést kötött a Century Media Records-szal.

Az Enforced jelenleg egy új, 'Kill Grid' című stúdióalbumon dolgozik; méghozzá eredeti producerük / hangmérnökük, Bob Quirk és a híres Arthur Rizk (Power Trip, Cavalera Conspiracy) közreműködésében.

Az Enforced énekese, Knox Colby így nyilatkozott az új lemezszerződés kapcsán: "Elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, hogy ezentúl a Century Media kötelékébe tartozhatunk. Az a tény, hogy olyan fantasztikus bandákkal kerültünk egy csapaba, mint a Triptykon, a Body Count, a Napalm Death, a Mayhem és a Voivod, felér egy álom valóra válásával. Jelenleg debütáló nagylemezünket rögzítjük a Century Media szárnyai alatt. Számunkra az Enforced jelent mindent, és nagyon örülünk, hogy sok rajongó támogat minket; nem is beszélve az új kiadónk hozzájárulásáról. Reméljük, a jövőben is intenzíven turnézhatunk, és azt a zenét játszhatjuk, amihez értünk, amit szeretünk!".

A 2016-ban alakult Enforced zenekarra a legnagyobb hatással a Sepultura / Cro-Mags / Hatebreed-féle klasszikus thrash / crossover zene volt. A banda hangzását "beteges vokálok, non-stop izzó riffek és lüktető breakdown-ok" alapozzák meg. Ez hallható az Enforced legutóbbi single-dalában is, ami 'Skinned Alive' címmel jelent meg (eredetileg a 2019-es 'At the Walls' albumon)!

Az Enforced felállása így néz ki:

Ethan Gensurowsky - basszusgitár
Zach Monahan - gitár
Knox Colby - ének
Alex Bishop - dobok
Will Wagstaff - gitár 

A banda hivatalos Facebook-oldala itt érhető el.


ENFORCED - a Century Media kiadóhoz igazolt és első nagylemezén dolgozik a Virginia-i crossover banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás