Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Odyssey' címmel új dalt és videoklipet adott ki a kaliforniai rockbanda


2020-06-30

A dél-kaliforniai rockerek 'Odyssey' címmel jelentették meg új kislemez-nótájukat.

"Az új dalt Homérosz Odüsszeiája ihlette; lévén ez a mű egész életemre nagy hatással van" - nyilatkozta a Joyous Wolf énekese, Nick Reese. "Tudtam, hogy egyszer írnom kell erről egy dalt, de ugyanakkor modernizálnom is kell egy kicsit a dolgot; ezért az új dal esetében leginkább a történet érzelmi, családdal kapcsolatos szálaira fókuszálok".

Lentebb megtekinthető az 'Odyssey' hivatalos videoklipje, aminek kapcsán Reese hozzáfűzte: "Érzésem szerint a fentebb említett téma igencsak pozitív feelingű; így maga a dal is a nehéz időkben keresendő reményről szól, és a videó is ezt illusztrálja. Nem számítanak az akadályok, nem számít a veszteség - mindig csak előre kell nézni és haladni".

Az 'Odyssey' című single digitálisan formában jelent meg (a Roadrunner Records jóvoltából) - megvásárolható az ismert zeneszolgáltatók kínálatában.

A Joyous Wolf jövőbeni turné-beosztása és bővebb infók a banda Facebook-oldalán találhatók meg.


'Odyssey' címmel új dalt és videoklipet adott ki a kaliforniai rockbanda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás