Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE LAST OF LUCY - hallgasd meg a kaliforniai "jazz-death" banda új, 'Agni' című dalát!


2020-07-01

A technikás / experimentális, jazz-hatású, kaotikus death metal zenében utazó The Last Of Lucy együttes

A The Last Of Lucy új dala, az 'Agni' a banda második, 'Moksha' című nagylemezére fog felkerülni, ami várhatóan 2020 végén jelenik meg, mint a 2017-es 'Ashvattha' folytatása.

"Ez a dal a Tűz istenéről, Agniról szól, aki képletesen legyőzi a szerencsétlenség minden formáját. Agni a tűz az ember lelkében; az a halhatatlan energia, amit nem lehet megállítani. Új albumunk, a 'Moksha' dalszövegei tehát többnyire hindu mítológiával foglalkoznak. Különféle történetek révén nyerhetünk betekintést az emberré válás és az élet valós megtapasztalásának folyamatába. Újjászületés, különböző csapások, öröm, gyűlölet, bosszú, rémálmok, pszichedelia, stb. - ilyen témák vanna terítéken" - közölte a banda.

Az 'Agni' című szám szöveges videója lentebb elérhető; hamarosan pedig közzéteszik a 'Moksha' album részleteit...

A The Last Of Lucy alapvetően egy technikás death metal banda, ami a grind, a jazz, az ambient és a klasszikus zenei műfajon stílusjegyeit is magán viseli. A 2007-ben alakult csapat 2010-ben jelentette meg debütáló, 'Euphoric Obsession' című albumát, amit egy "végtelenül agymozgató élmény", a négy-számos 'Exalted Compositions' EP követett (2014 végén).

2017-ben eljött az idő egy újabb eklektikus, földönkívüli hatású, amorf tech-death album kiadására. Első teljes értékű nagylemezük, az 'Ashvattha' című album hallgatása többnyire a Psyopus, a Rivers Of Nihil, az Entheos, a Beneath The Massacre, a Gigan, a The Schoenberg Automaton és az Ion Dissonance rajongóinak okozhat kellemes időtöltést.

Íme a The Last Of Lucy egy korábbi single-dala, az 'Obsidian Archetype', valamint a teljes 'Ashvattha' album-stream:

A The Last Of Lucy felállása:
Josh De La Sol - ének
Gad Gidon - gitár + elektronikus hangszerek / ambient-témák
Christian Mansfield - gitár
Ricky Fregosi  - basszusgitár
Brandon Millan (ex-Arkaik) - dobok

Bővebb infók a bandáról a Facebookon találhatók.


THE LAST OF LUCY - hallgasd meg a kaliforniai
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás