Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Een leven tussen één en nul' címmel mutattott be új számot a holland VERVAL zenekar


2020-07-01

Az atmoszférikus black metal zenében utazó, Utrecht-beli Verval együttes 'Beeldenstorm' címmel jelenteti meg második hivatalos kiadványát.

A Verval a 2018-as debütáló nagylemez, a 'Wederkeer' folytatásaként adja ki új, 'Beeldenstorm' című mini-albumát, 2020. július 24-én.

A Verval Verval atmoszférikus black metal zenét játszik, némi neo-klasszikus beütéssel megspékelve. A bandát a Laster, a Wesenwille és a Willoos zenekarok egyes tagjai alkotják. A két állandó tag: R. Schmidt (ének, gitár, basszusgitár, cselló) és W. Damiaen (vokál, dobok).

A banda új, 3-számos EP-je, a 'Beeldenstorm' megjelenik digitálisan és digipak CD-változatban, valamint kazettán is, a kanadai Tour de Garde kiadó jóvoltából, az alább látható, Joost Vervoort által tervezett borítóval.

A tracklista:
01. Vlammenzee
02. Beeldenstorm
03.
Een leven tussen één en nul

Az EP első nyilvános dala, az 'Een leven tussen één en nul' alább meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez [a dal címe magyarra fordítva: "Az élet egy és nulla között"].

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/vervalofficial


'Een leven tussen één en nul' címmel mutattott be új számot a holland VERVAL zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás