Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DESTROYED IN SECONDS - itt a hollywoodi croosover banda új videoklipje, a rendőri brutalitás ellen tiltakozó 'The Badge'!


2020-07-01

A hollywoodi crossover / thrash metal / punk banda, a Destroyed In Seconds 8 év után tért vissza új albummal. A 'Divide and Devour' című lemezről most megjelent egy vadonatúj videoklip.

A Destroyed In Seconds frontembere, Jon Tomala így nyilatkozott a 'The Badge' kapcsán: "Emlékszem, amikor néhány évvel ezelőtt megírtam ezt a dalt, nagyjából akkor történt a Philando Castile-gyilkosság, ami rengeteg tragikus vészharangot megkongatott. Mellé sorakoztak fel azóta olyan nevek, mint Eric Garner, Sandra Bland, Michael Brown, stb. Ez a lista sajnos továbbra is csak bővül, én pedig egyre inkább szükségét érzem annak, hogy felszólaljak mindez ellen, a dalszövegeim révén. George Floyd meggyilkolása nagyjából egy hónappal azután történt, hogy megjelent az új albumunk; tehát csak idő kérdése volt, hogy azok a szavak, amiket a 'The Badge' dalba írtam, újra meghozzák sajnálatos gyümölcsüket. Előbb-utóbb azonban mindenkit utólér a bosszú... A világot elönti a düh és a harag... Az elmúlt hetekben történt lázadások és felkelések épp ezt igazolják - nem csak a mi országunkban; hanem a világ minden táján. E videó 34 másodpercében mindaz a terror és brutalitás vehető szemügyre, amit a törvény nevében eljáró ügynökségek hajtottak végre a tüntetések első napjaiban. Fontosnak éreztük, hogy végre határozottan felemeljük a hangunkat a hatalmi erőszak ezen fajtája ellen. Így tehát a tüntetőkről mutatunk képeket és videókat ebben a kisfilmben, mivel az ők azok, akik kiállnak és harcolnak az elnyomás ellen. Ezennel bemutatjuk az erőszak és a káosz jelenkori formáját!".

A Destroyed In Seconds új albuma, a 'Divide and Devour' 2020. április 24-én jelent meg, digitális formában és kazettán. Ez a lemez 8 éven belül a hollywoodi banda első teljes értékű kiadványa (legutóbbi albumuk, a 'Becoming Wrath' 2012-ben látott napvilágot).

Az új dalokat Sean Vahle dobos hangmérnökösködése mellett vették fel, az Architeuthis Sound Stúdióban. A keverés és a maszter John Haddad és a Trench Stúdió nevéhez fűződik; a lemezborító pedig Mark Richards (Heavy Hand Illustration) műve.

Íme a 'Divide and Devour' album teljes stream-je:

A Destroyed In Seconds azóta egy digitális koncert-EP-t is kiadott. A 'Live at the Rec Center Arena' címet viselő kiadvány 2020. május elsején jelent meg, rajta négy koncertfelvétellel, amit április 24-én (vagyis az új stúdióalbum megjelenésének napján) rögzítettek, a los angelesi Rec Center Arena-beli koncert alkalmával.

A Destroyed In Seconds Facebook-oldala itt érhető el.


DESTROYED IN SECONDS - itt a hollywoodi croosover banda új videoklipje, a rendőri brutalitás ellen tiltakozó 'The Badge'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás